Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Iltavastaanottoa Turussa

Iltavastaanottoa Turussa

Etsitkö iltatöitä? Tule tekemään iltavastaanottoa Turkuun! Mäntymäen terveysasema sijaitsee keskustan läheisyydessä hyvin julkiste...

Terveyskeskuslääkäri Turun vanhus- ja vammaispalveluihin

Terveyskeskuslääkäri Turun vanhus- ja vammaispalveluihin

Etsimme terveyskeskuslääkäriä työskentelemään vanhus- ja vammaispalveluihin. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja säännöllistä...

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Oletko kiinnostunut monikulttuurisesta lääkärintyöstä? Tarjoamme sinulle yleislääkärin vastaanottotyötä Turun Ulkomaalaistoimistos...

Kaikki

Yöpäivystäjä Sastamalaan

Sairaalalääkärin vuoroja tarjolla koko vuodelle 2020!

Yöpäivystäjä vastaa sisätautien, kuntoutumisosaston ja psykiatrisen osaston potilaiden hoidosta sairaalalääkärinä. Sisätautiosastolla hoidetaan akuuttipotilaita, joista useimmat ovat iäkkäitä ja monisairaita. Kuntoutumisosaston asiakasryhminä ovat ensisijaisesti ortogeriatriset asiakkaat, joita on hoidettu Tays:n eri toimipisteissä. Psykiatriset potilaat ovat hoidossa vapaaehtoisesti.

Vuoro aloitetaan kiertämällä aluesairaalan vuodeosastot läpi. Osastoilla ei ole käveleviä potilaita. Laboratorion pikatesteinä ovat käytettävissä A-astrup, kapillaariastrup, CRP, TnT, Hb ja VS.

Palkkaus: LL 45€/h.

Potilastietojärjestelmänä toimii aluesairaalassa Uranus ja terveyskeskuksessa Pegasos.

Työaika on joka päivä klo 22.00 - 8.00 (10 h), josta aktiivityön osuus on noin 1 - 2 tuntia. Päivystysasunnosta löytyy maksuton majoitusmahdollisuus.

Sijainti:

Tays Sastamala

Itsenäisyydentie 2

38200 Sastamala

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.