Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

LK4- tai LK5-kandi, etsitkö kevääksi tai kesäksi töitä pääkaupunkiseudulta? Tarjolla monipuolista terveyskeskustyötä Keusoten alue...

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! Töitä on tarjolla koko vuodelle 2020. Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vanta...

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tällä hetkellä tarjolla kahdeksalla eri paikkakunnalla. N...

Kaikki

Vuodeosastotyötä Porissa

Hei lisensiaatti tai LK5-kandi: tule töihin Poriin!

Työstä tarkemmin: työskentelet Porin kaupunginsairaalan sisätauti-geriatrisilla lyhytaikaosastoilla ja kuntoutusosastoilla. Osastoilla käytössäsi on hyvä seniorituki ja sinut perehdytetään kattavasti. 

Pääosa osastoista sijaitsee Maantiekatu 31:ssä. Voimme tarjota työjaksoja myös sairaalan muissa toimipisteissä Noormarkussa tai Ulvilassa. Neuvotellaan työjaksosi pituus sekä mieluiset toimipisteet sinulle sopiviksi.

Vastaavia työjaksoja on tarjolla koko vuodelle 2020 – ota saman tien yhteyttä ja kysy lisää!

Pätevyysvaatimus: LL tai LK5

Peruspalkkaus 4300 (LK5) – 9000 €/kk (LL), 26 – 54 €/h.

Potilastietojärjestelmänä toimii Effica.

Työaika: virka-aikana ma – pe klo 8.00 – 16.00

Sijainti:

Porin kaupunginsairaala, Maantiekatu 31, 28120 Pori

Muut osastot Noormarkussa ja Ulvilassa:

Eva Ahlströmintie 8, 29600 Noormarkku

Välskärintie 1, 28450 Vanha-Ulvila

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI -tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.