Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

LK4- tai LK5-kandi, etsitkö kevääksi tai kesäksi töitä pääkaupunkiseudulta? Tarjolla monipuolista terveyskeskustyötä Keusoten alue...

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! Töitä on tarjolla koko vuodelle 2020. Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vanta...

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tällä hetkellä tarjolla kahdeksalla eri paikkakunnalla. N...

Kaikki

Yleislääkärin työtä vankilan poliklinikalla

Yleislääkäriksi vankilan poliklinikalle?

Vankiterveydenhuollon poliklinikoillla tuotetaan Suomen vankiloiden vankien perusterveydenhuolto. Sairaanhoitaja haastattelee ja tutkii vangit ja ohjaa tarvittaessa lääkärin vastaanotolle, joita järjestetään paikkakunnasta riippuen viikoittain tai kuukausittain.

Vastaanotoilla hoidetaan sekä akuutteja että kroonisia sairauksia, arvioidaan vangin toimintakykyä ja järjestetään pitkäaikaisvankien terveystarkastukset. Työolot on turvattu tiukoilla turvatoimilla.

Lääkärinä pystyt itsenäiseen päätöksentekoon, kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Työ on erittäin hyvin palkattua!

Haemme lääkäriä vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen, seuraaviin toimipisteisiin: Työpäivän pituus on 7-8 h ja työkohteista voi rakentaa osa-aikaisen tai kokoaikaisen tehtävän.

Itä-Suomi

  • 2 pv/vko Mikkeli
  • 1-2 pv/vko Kuopio
  • 1-2 pv/vko Sulkava
  • 1-2 pv/vko Pyhäselkä
  • 2 pv/kk Naarajärvi

Pohjois-Savo

  • 2pv/vko Sukeva

Pirkanmaa

  • 2pv/kk Vilppula

Tehtävässä aloittavalle tehdään Turvallisuusselvityslain (19.9.2014/726) mukainen henkilötuvallisuusselvitys.

Kysy lisää!