Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Iltavastaanottoa Turussa

Iltavastaanottoa Turussa

Etsitkö iltatöitä? Tule tekemään iltavastaanottoa Turkuun! Mäntymäen terveysasema sijaitsee keskustan läheisyydessä hyvin julkiste...

Terveyskeskuslääkäri Turun vanhus- ja vammaispalveluihin

Terveyskeskuslääkäri Turun vanhus- ja vammaispalveluihin

Etsimme terveyskeskuslääkäriä työskentelemään vanhus- ja vammaispalveluihin. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja säännöllistä...

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Oletko kiinnostunut monikulttuurisesta lääkärintyöstä? Tarjoamme sinulle yleislääkärin vastaanottotyötä Turun Ulkomaalaistoimistos...

Kaikki

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Oletko kiinnostunut monikulttuurisesta lääkärintyöstä?

Tarjoamme sinulle yleislääkärin vastaanottotyötä Turun Ulkomaalaistoimistossa välille 9.3. – 20.3.2020. Tehtävässä opit työskentelemään tulkin avustuksella ja perehdyt pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden terveyteen. Sinut perehdytetään tehtävään kattavasti.

Toimipiste sijaitsee Turun keskustassa ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti (37 – 40 h viikossa) arkisin virka-aikaan.

Pätevyysvaatimus: tarjoamme tehtävää lisensiaateille.

Peruspalkkaus 40 – 44 €/h.

Potilastietojärjestelmänä käytetään Pegasosta.

Tehtävästä tarkemmin: Työ on monipuolista yleislääkärin työtä. Sinulla on aikaa potilaallesi, sillä tulkin läsnäolon vuoksi potilasajat ovat 30 tai 40 minuuttia pitkiä. Paikalla on aina myös kolme terveydenhoitajaa, joille lääkäri voi delegoida esimerkiksi elämäntapaohjantaa. Hoitajat myös avustavat erilaisissa toimenpiteissä.

Sijainti:

Ulkomaalaistoimisto

Linnankatu 23, 20100 Turku

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin heti, paikka täytetään mahdollisimman pian!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.