Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla. Näet toimipisteiden ...

Lääkärintyötä Lohjalla

Lääkärintyötä Lohjalla

Tule töihin Lohjalle! Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille töitä Lohjan terveyskeskuksen vastaanotossa sekä päiväpäivystyksessä....

Lääkärintyötä Lapissa

Lääkärintyötä Lapissa

Lähde lääkäriksi kuvankauniiseen Lappiin! Tarjoamme kahdelle lääketieteen lisensiaatille töitä Pellon terveyskeskuksessa elokuusta...

Kaikki

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! 

Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vantaan terveysasemille. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan. Työjaksoja on tarjolla useissa eri toimipisteissä lyhyemmistä sijaistuksista pidempiaikaisempiin työsuhteisiin. Ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva työjakso!

Huomaa kilpailukykyinen palkkaus* ja sijainti pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Tarjoamme työtä lisensiaateille sekä loppuvaiheen opiskelijoille (LK5).

Tehtävästä tarkemmin:
  Työnkuva sisältää ajanvarausvastaanottoa ja kiirevastaanottoa akuuttien vaivojen parissa.

Työaika arkisin klo 8.00 – 16.00, 40 h / viikko.

*Palkkaus 7000€ (kandi) – 8000€ (lisensiaatti)

Potilastietojärjestelmänä toimii Apotti.

Toimipisteet ja työjaksot:

Vantaan terveysasemat sijaitsevat Hakunilassa, Koivukylässä, Korsossa, Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Katso toimipisteiden sijainnit täältä.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy sinua kiinnostavan ajankohdan avoimet työmahdollisuudet Vantaan terveysasemilla!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.