Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

LK4- tai LK5-kandi, etsitkö kevääksi tai kesäksi töitä pääkaupunkiseudulta? Tarjolla monipuolista terveyskeskustyötä Keusoten alue...

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! Töitä on tarjolla koko vuodelle 2020. Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vanta...

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tällä hetkellä tarjolla kahdeksalla eri paikkakunnalla. N...

Kaikki

Terveyskeskuksen päiväpäivystäjä Nurmijärvelle

Nurmijärven terveyskeskus on suosittu työpaikka, jonne kuljet näppärästi pääkaupunkiseudulta. Työskentelypuitteet ovat hyvät ja Triage toimii erinomaisesti. Kehutussa työyhteisössä vallitsee hyvä yhteishenki ja kollegasi ovat kokeneita ammattilaisia.

Tällä hetkellä avoimia työjaksoja löytyy huhti-, kesä- ja heinäkuussa. Työmahdollisuuksia on jo tarjolla myös syksylle 2020.

Voit työskennellä pidempään tai lyhyemmin (min. 2 viikkoa) – etsitään sinulle sopiva jakso!

Pätevyysvaatimus: Työtä on tarjolla lisensiaateille (LL) tai kandeille (LK5).

Palkkaus n. 45 - 50e /h eli n. 7300 – 8000e /kk, riippuen pätevyydestäsi. 

Potilastietojärjestelmänä toimii LifeCare.

Työaika: maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00 Tule Nurmijärvelle nauttimaan maaseudun rauhasta ja osaksi pidettyä työyhteisöä!

Toimipiste:

Nurmijärven terveyskeskus, Sairaalantie 2, 01900 Nurmijärvi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI -tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.