Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

LK4- tai LK5-kandi, etsitkö kevääksi tai kesäksi töitä pääkaupunkiseudulta? Tarjolla monipuolista terveyskeskustyötä Keusoten alue...

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! Töitä on tarjolla koko vuodelle 2020. Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vanta...

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tällä hetkellä tarjolla kahdeksalla eri paikkakunnalla. N...

Kaikki

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

LK4- tai LK5-kandi, etsitkö kevääksi tai kesäksi töitä pääkaupunkiseudulta?

Tarjolla monipuolista terveyskeskustyötä Keusoten alueella jopa koko kesäksi!

Järvenpään terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla on tarjolla työtä huhtikuulle ja koko kesälle kandille (LK4 tai LK5). Voit työskennellä pidempään tai muutaman viikon - ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva työjakso!

Tulevaisuudessa vastaavia mahdollisuuksia voi avautua myös muihin Keusote-kuntiin.

Työstä tarkemmin: Teet mielenkiintoista työtä uuden terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla. Työilmapiiri on hyvä, käytössäsi tuoreet tilat sekä hyvä seniorituki. Lisäksi paikalla on aina yksi kokenut seniorilääkäri ja lääkärivahvuus yhteensä 1 – 4.

Järvenpäähän pääset näppärästi julkisilla tai omalla autolla esimerkiksi pääkaupunkiseudulta.

Työaika: työtä tehdään virka-aikaan arkisin (38,25 h/vko).

Peruspalkkaus alkaen 5400e/kk (LK4, 35e/h).

Potilastietojärjestelmänä käytetään Pegasosta.

Sijainti: JUST (Julkinen Terveyskeskus Järvenpää)Lääkärinkuja, 04410 Järvenpää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI -tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.