Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

Vuodeosastotyötä Järvenpäässä kandille

LK4- tai LK5-kandi, etsitkö kevääksi tai kesäksi töitä pääkaupunkiseudulta? Tarjolla monipuolista terveyskeskustyötä Keusoten alue...

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! Töitä on tarjolla koko vuodelle 2020. Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vanta...

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tällä hetkellä tarjolla kahdeksalla eri paikkakunnalla. N...

Kaikki

Sisätautiosastotyötä Kymsoten keskussairaalassa Kotkassa

Tartu mahdollisuuteen kerryttää kokemustasi sisätaudeista Kymsoten keskussairaalan sisätautiosastoilla (sydän- ja keuhko-osastot) keväällä ja syksyllä 2020!

Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja talon sisällä on hyvä seniorituki. Huomaa myös kilpailukykyinen palkkaus* sekä edullinen majoitusmahdollisuus!**

Avoimia työjaksoja löytyy maalis – huhtikuulle ennen pääsiäistä. Voit työskennellä pidempään tai lyhyemmin (min. 1 viikko) – ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva jakso! Kysy myös syksyn 2020 työmahdollisuuksista Kotkassa.

Tehtävästä tarkemmin: osastoilla on hyvä seniorituki ja mainio työilmapiiri. Paikalla on aika vähintään yksi seniorilääkäri sekä 1- 3 erikoistuvaa lääkäriä. Potilaita on päivittäin keskimäärin 5 – 8 lääkäriä kohden. 

*Peruspalkkaus: 6700€ (LK4) – 9800 €/kk (LL), 40 – 58 €/h.

**Asuminen: Voimme tarjota sinulle kalustetun asunnon huokeasti vain 150€:n viikkohintaan.

Työaika: työtä tehdään virka-aikaan (ma – pe klo 8.00 – 16.00).

Pätevyysvaatimus: tarjoamme vuoroja kandeille (LK4 ja LK5) ja lisensiaateille.

Potilastietojärjestelmänä toimii Effica

Toimipiste: Kymsoten keskussairaala Kotkantie 41, 48210 Kotka

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI -tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.