Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla. Näet toimipisteiden ...

Lääkärintyötä Lohjalla

Lääkärintyötä Lohjalla

Tule töihin Lohjalle! Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille töitä Lohjan terveyskeskuksen vastaanotossa sekä päiväpäivystyksessä....

Lääkärintyötä Lapissa

Lääkärintyötä Lapissa

Lähde lääkäriksi kuvankauniiseen Lappiin! Tarjoamme kahdelle lääketieteen lisensiaatille töitä Pellon terveyskeskuksessa elokuusta...

Kaikki

Sastamalan viikonloppupäivystykset

Vuoroja tarjolla vuodelle 2020!

Työn sisältö on perusterveydenhuollon tasoista kiirevastaanottoa Vammalan aluesairaalan yhteydessä. Peruspalkkaus on LL 60€/h. Potilastietojärjestelmänä käytetään Pegasosta. 

Työvuorot ajoittuvat perjantaisin aikavälille 15 - 22 / 16 - 20, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8 - 22 / 10 - 18, eli vuorossa on aina kaksi lääkäriä. Lisäksi paikalla on kaksi hoitajaa. 

Tarkemmin tehtävästä: Ovet sulkeutuvat klo 20.00, mihin mennessä tulleet potilaat otetaan vastaanotolle aina klo 22.00 saakka. Yleensä talo on hiljentynyt kello yhdeksän aikaan illalla. Lauantaisin ja sunnuntaisin tulee sisään keskimäärin 40 - 50 potilasta kahdelle lääkärille. Illasta ja yöllä akuutit potilaat ohjautuvat Tampereen Acutaan. Lääkärin työvuoro loppuu klo 22.00, jonka jälkeen puhelut ohjautuvat Acutaan ja yöpäivystäjä tulee paikalle. Kahden lääkärin välillä ei ole työnjakoa, vaan molemmat ottavat käytävästä vastaan potilaita.

Päivystykseen ei varsinaisesti kuulu osastolla käyntiä, ellei osastolla ole akuuttitapauksia. Tk-vuodeosastot ovat samassa yhteydessä. Osasto 1 (akuutti) sijaitsee 2. kerroksessa ja Osasto 2 (saattohoito) sijaitsee 1. kerroksessa. Osasto 3 (kuntoutus) sijaitsee eri rakennuksessa, mihin kuljetaan sisäkautta yhdyskäytävää pitkin. 
Sastamalassa on vastuuhoitaja, joka on lääkäreiden apuna ja yhteydessä tarvittaessa takapäivystysnumeroon. Laboratorio on auki viikonloppuisin klo 7 - 11 ja röntgen klo 8 - 15. Päivystysasunnollamme on majoitusmahdollisuus.

Sijainti: Vammalan aluesairaala, Itsenäisyydentie 2, 38200 Sastamala.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.