Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

Kiinnostavimmat

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Varattavissa nyt touko-joulukuu 2019!

Sisätautipäivystäjän työtehtävät virka-aikaan. Loistava mahdollisuus kerrytt...

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalai...

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri, oletko kiinnostunut erilaisesta työurasta?

ONNI terveys etsii toiminnan kasvaessa aluepäällikkö...

Kaikki

Alueellinen vastuulääkäri

Tarjoamme täysin uudenlaisen tavan tehdä lääkärin töitä sinulle, joka arvostat vapaa-aikaa, perhe-elämää tai haluat käyttää aikasi tutkimustyöhön ilman, että joutuisit tinkimään muusta.

Työhösi kuuluu kolmesta viiteen sairaalaetupäivystystä kuukaudessa yhdessä erikseen sovitussa sairaalassa Etelä-Suomessa, ei muuta. Muun ajan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla. Pitämällä aktiivisesti yhteyttä muihin päivystäjiin pystyt vaikuttamaan siihen, onko päivystyksiä kolme, neljä vai viisi, ja milloin päivystykset ovat. Tarjoamme ylilääkäri-tasoisen palkan, majoituksen paikkakunnalla sekä kilometrikorvaukset ja päivärahan. Halutessasi voit tehdä töitä enemmänkin ja myös muissa toimipisteissämme, erillistä korvausta vastaan.

Odotamme sinulta

· lääketieteen lisensiaatin tutkintoa

· vähintään 2 vuoden kokemusta konservatiiviselta erikoisalalta tai yleislääketieteestä

· päivystyskokemusta

· hyvää suomen kielen taitoa sekä

· kiinnostusta kehittää päivystystoiminnan sujuvuutta työpisteessäsi. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen CV sekä kuvaus, miksi olet kiinnostunut työstä palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteella: onniterveys@onniterveys.fi. Lähettäessäsi hakemuksen annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen rekrytointirekisterimme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Mikäli haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista, soita 044 773 5875.

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.