Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla. Näet toimipisteiden ...

Lääkärintyötä Lohjalla

Lääkärintyötä Lohjalla

Tule töihin Lohjalle! Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille töitä Lohjan terveyskeskuksen vastaanotossa sekä päiväpäivystyksessä....

Lääkärintyötä Lapissa

Lääkärintyötä Lapissa

Lähde lääkäriksi kuvankauniiseen Lappiin! Tarjoamme kahdelle lääketieteen lisensiaatille töitä Pellon terveyskeskuksessa elokuusta...

Kaikki

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla. Näet toimipisteiden paikkakunnat sekä työjaksojen pituudet tämän ilmoituksen lopusta.
Älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja kiinnostavasta paikasta.

Tehtävästä tarkemmin: Työtehtävät varuskunnissa koostuvat pääosin tyypillisestä, TK-tasoisesta (perusterveydenhuolto) varusmiesten vastaanottotyöstä. Työssä  pääset perehtymään ja vaikuttamaan varusmiesten ja -naisten hyvinvointiin. Puolustusvoimissa työskentely edellyttää voimassa olevaa turvallisuusselvitystä, jonka teko onnistuu kauttamme.

Pätevyysvaatimus: tarjoamme työtä lisensiaateille.
Palkkaus alkaen 8000 €/kk. 
Potilastietojärjestelmänä toimii Mediatri.
Työtä tehdään arkisin, maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00.

Toimipisteiden sijainnit ja työjaksojen pituudet tällä hetkellä:

  • Vekarajärvi / 1.6 – 5.7, 6.7- 17.7 sekä 20.7 – 30.9

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.