Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeella.

Kiinnostavimmat

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Varattavissa nyt marraskuu 2018!

Sisätautipäivystäjän työtehtävät virka-aikaan. Loistava mahdollisuus kerryttää ko...

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja ku...

Alueellinen vastuulääkäri

Alueellinen vastuulääkäri

Tarjoamme täysin uudenlaisen tavan tehdä lääkärin töitä sinulle, joka arvostat vapaa-aikaa, perhe-elämää tai haluat käyttää aik...

Kaikki

Puolustusvoimat

Lääkäriksi puolustusvoimille?

Sotilaslääketieteen keskus toimii Puolustusvoimien lääkintähuollon palvelukeskuksena ja asiantuntijana sekä antaa alan koulutusta.

Terveysasemat järjestävät asevelvollisten perusterveydenhuollon ja puolustusvoimien kantahenkilökunnan työterveyshuollon palvelut. Terveysasemalla työskentely koostuu pääsääntöisesti varusmiesten sairaan- ja terveydenhuollosta mutta myös työterveyshuollon akuuttipotilaiden sairasvastaanotosta tarvittaessa.

Töitä on tarjolla ympäri Suomen.