Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Vuoroja tarjolla sisätautipäivystykseen koko loppuvuodelle 2019 ja koko vuodelle 2020!

Tartu loistavaan ...

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalai...

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri, oletko kiinnostunut erilaisesta työurasta?

ONNI terveys etsii toiminnan kasvaessa aluepäällikkö...

Kaikki

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalaisille.

ONNI terveydessä on mahdollista tehdä päivätöitä ympäri Suomen sekä päivystää monipuolisissa päivystyspisteissämme vuorokauden eri aikoina. Joustavat työajat ja -järjestelyt mahdollistavat pidempien ja lyhyempien työkeikkojen yhdistämisen muuhun työhön tai opiskeluun. Voit itse valita, missä teet työtä ja miten paljon.

Tarjoamme työtä sekä lääketieteen kandidaateille että jo valmistuneille lääkäreille. Haemme myös erikoislääkäreitä.

ONNI terveydessä saat tehdä merkityksellistä työtä hyvässä porukassa - kaikissa työkohteissamme on reilu tekemisen meininki.

  • Autamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä.
  • Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.
  • ONNI terveys on kehittyvä ja dynaaminen työyhteisö. Saat kattavan ammatillisen perehdytyksen, hyödyllistä työkokemusta sekä Restel-konsernin henkilöstöedut.

Täytä lomake tästä ja otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme yhteydenotot ehdottoman luotettavasti. Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla. 

Liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.