Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Iltavastaanottoa Turussa

Iltavastaanottoa Turussa

Etsitkö iltatöitä? Tule tekemään iltavastaanottoa Turkuun! Mäntymäen terveysasema sijaitsee keskustan läheisyydessä hyvin julkiste...

Terveyskeskuslääkäri Turun vanhus- ja vammaispalveluihin

Terveyskeskuslääkäri Turun vanhus- ja vammaispalveluihin

Etsimme terveyskeskuslääkäriä työskentelemään vanhus- ja vammaispalveluihin. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja säännöllistä...

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Yleislääkärin vastaanottotyötä Turussa

Oletko kiinnostunut monikulttuurisesta lääkärintyöstä? Tarjoamme sinulle yleislääkärin vastaanottotyötä Turun Ulkomaalaistoimistos...

Kaikki

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalaisille.

ONNI terveydessä on mahdollista tehdä päivätöitä ympäri Suomen sekä päivystää monipuolisissa päivystyspisteissämme vuorokauden eri aikoina. Joustavat työajat ja -järjestelyt mahdollistavat pidempien ja lyhyempien työkeikkojen yhdistämisen muuhun työhön tai opiskeluun. Voit itse valita, missä teet työtä ja miten paljon.

Tarjoamme työtä sekä lääketieteen kandidaateille että jo valmistuneille lääkäreille. Haemme myös erikoislääkäreitä.

ONNI terveydessä saat tehdä merkityksellistä työtä hyvässä porukassa - kaikissa työkohteissamme on reilu tekemisen meininki.

  • Autamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä.
  • Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.
  • ONNI terveys on kehittyvä ja dynaaminen työyhteisö. Saat kattavan ammatillisen perehdytyksen, hyödyllistä työkokemusta sekä Restel-konsernin henkilöstöedut.

Täytä lomake tästä ja otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme yhteydenotot ehdottoman luotettavasti. Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla. 

Liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.