Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeella.

Kiinnostavimmat

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Varattavissa nyt marraskuu 2018!

Sisätautipäivystäjän työtehtävät virka-aikaan. Loistava mahdollisuus kerryttää ko...

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja ku...

Alueellinen vastuulääkäri

Alueellinen vastuulääkäri

Tarjoamme täysin uudenlaisen tavan tehdä lääkärin töitä sinulle, joka arvostat vapaa-aikaa, perhe-elämää tai haluat käyttää aik...

Kaikki

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalaisille.

ONNI terveydessä on mahdollista tehdä päivätöitä ympäri Suomen sekä päivystää monipuolisissa päivystyspisteissämme vuorokauden eri aikoina. Joustavat työajat ja -järjestelyt mahdollistavat pidempien ja lyhyempien työkeikkojen yhdistämisen muuhun työhön tai opiskeluun. Voit itse valita, missä teet työtä ja miten paljon.

Tarjoamme työtä sekä lääketieteen kandidaateille että jo valmistuneille lääkäreille. Tarvitsemme myös erikoislääkäreitä.

ONNI terveydessä saat tehdä merkityksellistä työtä hyvässä porukassa - kaikissa työkohteissamme on reilu tekemisen meininki.

Autamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä. Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työotetta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.
ONNI terveys on kehittyvä ja dynaaminen työyhteisö. Saat kattavan ammatillisen perehdytyksen, hyödyllistä työkokemusta sekä Restel-konsernin henkilöstöedut.

Täytä lomake tästä ja otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme yhteydenotot ehdottoman luotettavasti.

Liity ONNI tiimiin jo tänään!