Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

Kiinnostavimmat

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Sisätautien päiväpäivystys Savonlinnassa

Varattavissa nyt touko-joulukuu 2019!

Sisätautipäivystäjän työtehtävät virka-aikaan. Loistava mahdollisuus kerrytt...

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Kysy työtarjous kiinnostavalta alueelta

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin.

Tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalai...

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri, oletko kiinnostunut erilaisesta työurasta?

ONNI terveys etsii toiminnan kasvaessa aluepäällikkö...

Kaikki

Kandivastaava

ONNI terveys etsii dynaamista ja innokasta Kandivastaavaa Kuopioon!

ONNI on suomalainen terveydenhuollon kasvuyritys, joka huolehtii hampaiden ja ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista, pelastaa ihmisiä hädässä, auttaa vanhuksia ja vammaisia heidän päivittäisissä askareissaan ja tekee mahdolliseksi heidän kotona asumisensa  mahdollisimman pitkään. ONNI terveys on työllistänyt vuodesta 2009 alkaen tuhansia lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita kaikkialle Suomeen.

Haluamme kehittää yhteistyötämme Kuopion yliopiston kanssa ja toivommekin löytävämme innokkaan Kandivastaavan joukostanne auttamaan ONNIa tämän yhteistyön rakentamisessa. Työtehtäviin kuuluvat ONNI terveyden tapahtumien koordinointi omassa yliopistossa, viestien välittäminen ONNIn ja opiskelijoiden välillä ja kaikkien yliopistojen kandivastaavien yhteiseen suunnittelupäivään osallistuminen kerran vuodessa. Mahdollisista muista työtehtävistä sovitaan yhdessä ONNI terveyden yhteyshenkilön kanssa.

Miksi toimia Kandivastaavana?

- Saat arvokasta työkokemusta ja merkinnän vastuutehtävästäsi CV:seen.

- Yksityinen sektori tulee tutuksi

- ONNI tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet urallasi  ja olet etulyöntiasemassa uusien työmahdollisuuksien suhteen

- Saat työvälineet käyttöösi ja ONNI maksaa puhelinlaskusi

- Lisäksi kannustava tulospalkkaus työsuhteeseen johtaneista rekrytoinneista

Mikäli kiinnostuit tästä mielenkiintoisesta työtehtävästä, olethan yhteydessä Teija Nurmiseen: teija.nurminen@onniterveys.fi tai 050 560 3780.

Lähettäessäsi hakemuksen annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen rekrytointirekisterimme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

ONNI on hyvä työpaikka!