Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on moderni, lämminhenkinen ja viihtyisä työpaikka. Se tarkoittaa mukavia työtiloja, samanhenkisiä kannustavia kollegoita sekä työaikoja, jotka jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla. Näet toimipisteiden ...

Työterveyslääkäri Sotkamoon

Työterveyslääkäri Sotkamoon

Tule työskentelemään työterveyden parissa Sotkamoon! Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille työterveyslääkärin työtä Kainuunmeren ...

Lääkärintyötä Lapissa

Lääkärintyötä Lapissa

Lähde lääkäriksi kuvankauniiseen Lappiin! Tarjoamme kahdelle lääketieteen lisensiaatille töitä Pellon terveyskeskuksessa elokuusta...

Kaikki

Lääkäri aluepäälliköksi

Lääkäri, oletko kiinnostunut erilaisesta työurasta?

ONNI terveys etsii toiminnan kasvaessa aluepäällikköä.

  • Työssä pääset yhdistämään kliinisen osaamisen ja yrityksen kehittämisen.
  • Työ vauhdittaa urakehitystäsi ja saat vastuuta alusta alkaen.
  • Työnkuvasta sovitaan yhdessä - omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi yhdistäen.
  • Mahdollisuus osallistua hallinnolliseen työhön ja kehittää yrityksen toimintaa.
  • Mahdollisuus toimipistevastuuseen ja perehdyttäjänä ja esimiehenä toimimiseen.

Pääset seuraamaan toimialan kehitystä kasvuyrityksessä ja pohtimaan yhdessä SOTE-kysymyksiä. Työajat ovat erittäin joustavat! Tarjoamme valitulle erittäin kilpailukykyisen ansaintamallin sekä rekrytointibonukset puhelinetuineen ja asiaankuuluvine työvälineineen!

Voit olla kliiniseltä kokemukseltasi vasta alkutaipaleella oleva nuori lääkäri tai jo useamman vuoden työkokemusta kartuttanut osaaja, osaamisellesi löytyy meillä käyttöä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista, soita 044 773 5875.

Lähetä vapaamuotoinen CV sekä kuvaus, miksi olet kiinnostunut työstä palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteella: onniterveys@onniterveys.fi. Lähettäessäsi hakemuksen annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen rekrytointirekisterimme tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.