Onni on hyvä työpaikka

ONNI on työ, josta nautit. Kannustava ja moderni ympäristö sekä mahdollisuudet kehittyä urallasi. Terveyskeskuslääkäri, hammaslääkäri, hoitaja, avustaja ja kotisiivooja, ONNI odottaa sinua! 

ONNI on tehdä työtä ja kasvaa sen mukana

ONNI on luottamus ja vapaus valita. Me olemme suomalainen yritys ja maksamme verot Suomeen. Sinulla on vapaus valita ja tehdä työtä, josta nautit. Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä! 

Hoitohenkilökunta

Hoitohenkilökunta

Meillä kehityt alan ammattilaisena ja saat monipuolisen, joustavan, itsellesi sopivan työn sekä saat mahdollisuuden auttaa ihmisiä elämään täyttä elämää. Katso avoimet lähihoitajan ja sairaanhoitajan työpaikat! 

Selaa paikkoja ›

Lääkäri.jpg

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai privaattiklinikalle, jossa voit päättää itse, teetkö päivävuoroja, päivystystä vai molempia? ONNI tarjoaa sinulle hyvä ja turvatun työpaikan sekä tukee ammatillista kehittymistäsi. 

Selaa paikkoja ›

Avustaja

Avustaja ja kotisiivooja

Meillä voit valita. Voit työskennellä joustavasti ja elämäntilanteeseesi sopien. Työskentelet lähellä ihmistä ja pääset aidosti auttamaan. Meillä saat arvokasta kokemusta SOTE-alalta ja mahdollisuuksia kehittyä. Katso avustajan ja kotisiivoojan työpaikat!

Selaa paikkoja ›

Hallinto

Esimies- ja asiantuntijatyö

Meillä saat haasteita ja pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme! 

Selaa paikkoja ›

Ensihoito

Ensihoito

Oletko ensihoidon ammattilainen? Meillä työskentelet alan parhaiden ammattilaisten joukossa. Olemme ensihoidon edelläkävijä ja alan suurin toimija. Teemme työtämme tinkimättömällä laadulla ja luotettavuudella.

Selaa paikkoja ›

Hoitohenkilökunta

Hammaslääkäri

ONNI terveys tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla. Katso uusimmat paikat!

Selaa paikkoja ›