Onni on hyvä työpaikka

ONNI on työ, josta nautit. Kannustava ja moderni ympäristö sekä mahdollisuudet kehittyä urallasi. Hammaslääkäri, lääkäri, avustaja ja hoitaja, ONNI odottaa sinua! 

ONNI on tehdä työtä ja kasvaa sen mukana

ONNI on luottamus ja vapaus valita. Me olemme suomalainen yritys ja maksamme verot Suomeen. Sinulla on vapaus valita ja tehdä työtä, josta nautit. Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä! 

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri

Pidät nykyisestä työstäsi, mutta mieli tekisi kokeilla uutta? ONNI on uusi hammaslääkäriasema, joka tarjoaa mukavat ansiot,  joustavat työajat sekä kannustavat kollegat. Meillä on töitä yksityisissä hammaslääkärikeskuksissa ja terveyskeskuksissa julkisella sektorilla. 

Hae töihin ›

Lääkäri.jpg

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai privaattiklinikalle, jossa voit päättää itse, teetkö päivävuoroja, päivystystä vai molempia? ONNI tarjoaa sinulle hyvä ja turvatun työpaikan sekä tukee ammatillista kehittymistäsi. Etsi sopiva työ juuri sinulle!

Hae töihin ›

Avustaja

Avustaja

Meillä voit valita. Voit työskennellä joustavasti ja elämäntilanteeseesi sopien. Työskentelet lähellä ihmistä ja pääset aidosti auttamaan. Meillä saat arvokasta kokemusta SOTE-alalta ja mahdollisuuksia kehittyä. Katso avustajan työpaikat!

Hae töihin ›

Hallinto

Hallinto

Meillä saat haasteita ja pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme!

Hae töihin ›

Ensihoito

Ensihoito

Oletko ensihoidon ammattilainen? Meillä työskentelet alan parhaiden ammattilaisten joukossa. Olemme ensihoidon edelläkävijä ja alan suurin toimija. Teemme työtämme tinkimättömällä laadulla ja luotettavuudella.

Hae töihin ›

Hoitohenkilökunta

Hoitohenkilökunta

Meillä kehityt alan ammattilaisena ja saat joustavan, itsellesi sopivan työn sekä pääset mukaan terveydenhuollon huipputiimeihin. Katso sairaanhoitajan, hammashoitajan ja suuhygienistin työpaikat! 

Hae töihin ›