Onni on hyvä työpaikka

ONNI on työ, josta nautit. Kannustava ja moderni ympäristö sekä mahdollisuudet kehittyä urallasi. Lääkäri, hammaslääkäri, hoitaja, avustaja ja kotisiivooja, ONNI odottaa sinua! 

ONNI on tehdä työtä ja kasvaa sen mukana

ONNI on luottamus ja vapaus valita. Me olemme suomalainen yritys ja maksamme verot Suomeen. Sinulla on vapaus valita ja tehdä työtä, josta nautit. Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

 

Lähihoitaja 800x600px

Hoitohenkilökunta

Meillä kehityt alan ammattilaisena ja saat monipuolisen, joustavan, itsellesi sopivan työn sekä saat mahdollisuuden auttaa ihmisiä elämään täyttä elämää. Katso avoimet lähihoitajan ja sairaanhoitajan työpaikat! 

Selaa paikkoja ›

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja

Meillä voit valita. Voit työskennellä joustavasti ja elämäntilanteeseesi sopien. Työskentelet lähellä ihmistä ja pääset aidosti auttamaan. Meillä saat arvokasta kokemusta SOTE-alalta ja mahdollisuuksia kehittyä. Katso avustajan työpaikat!

Selaa paikkoja ›

ONNI_hoiva_arjen_sankari

Kotisiivooja

Etsimme oma-aloitteisia ja luotettavia ammattilaisia, jotka mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Katso kotisiivoojan työpaikat.

Selaa paikkoja ›

ONNIhammas_9

Esimies- ja asiantuntijatyö

Meillä saat haasteita ja pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme! 

Selaa paikkoja ›

Onni-Erika-laakari

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai privaattiklinikalle, jossa voit päättää itse, teetkö päivävuoroja, päivystystä vai molempia? ONNI tarjoaa sinulle hyvä ja turvatun työpaikan sekä tukee ammatillista kehittymistäsi. 

Selaa paikkoja ›

ONNI rekry

Hammaslääkäri

ONNI terveys tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla. Katso uusimmat paikat!

Selaa paikkoja ›