MED GROUP ON HYVÄN ELÄMÄN TARJOAJA 

Med Group on nopeasti kasvava, dynaaminen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii sekä julkisen sektorin että kuluttajien luotettavana kumppanina. Palvelemme yksityisasiakkaita heidän henkilökohtaisessa arjessaan tuottamalla kotiin vietäviä palveluita sekä yksityisten hammaslääkäriasemiemme kautta.

Toimimme joustavasti, nopeasti ja jokaisen asiakkaan toiveita kuunnellen. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja monipuolisia palveluita valtakunnallisesti. Päätoimialojamme ovat hoivapalvelut, lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut sekä ensihoito.

Syksyllä 2017 uudistimme brändimme ja aloimme käyttää itsestämme nimeä ONNI. ONNI on terveydenhuollon uusi kumppani, jonka sinä saat valita. ONNI on elämän pieniä ja isoja asioita. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi.

Meillä on yli kaksi tuhatta ammattitaitoista ihmistä edistämässä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Uskomme, että pienillä, hyvillä arjen kohtaamisilla on suuri merkitys ihmisten elämässä. Voimme tehdä yhdessä tästä elämästä hyvän.

Siitä tulee ONNI.


ONNI on rakentaa hyvää elämää yhdessä

Toimintamme ytimessä on luottamukseen perustuva, ihmislähtöinen ja kokonaisvaltainen palvelu. Kehitämme yksilöllisesti huomioon ottavia, sujuvia ja koko Suomeen vaikuttavia terveys- ja sosiaalialan palveluita.

Työmme erinomainen laatu ja palveluidemme toimitusvarmuus perustuu sekä kokemukseemme monipuolisten terveydenhuollon palveluiden tuottamisessa että henkilökuntamme kattavaan kliiniseen kokemukseen ja ihmislähtöiseen otteeseen.

Haluamme rakentaa hyvää elämää yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa ja kuunnella arjessa palveluja käyttäviä ihmisiä. Autamme osaltamme varmistamaan, että oikeudenmukaiset ja tasa-arvoiset hoitomahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla.


Vastuullista kasvua yhteiskunnan hyväksi

Med Group on kotimainen kasvuyritys, jonka toiminnan tarkoituksena on luoda hyvinvointia suomalaiseen yhteiskuntaan ja tarjota yksilöllisiä, ihmislähtöisiä terveyden ja sosiaalialan palveluita. Vastuullisena toimijana maksamme veromme Suomeen. Yhtiön omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. Med Group –konsernin yhtiöt ovat Suomeen rekisteröityjä osakeyhtiöitä, jotka maksavat kaikki veronsa ja veronluonteiset maksunsa Suomeen.

 

Tutustu Med Groupin arvoihin ja strategiaan