Tiedotteet

 

16. lokakuuta 2018

Joka kolmas suomalainen ei tunne palveluseteliä

Hoivapalveluita tuottavan ONNI hoivan teettämän kyselytutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen ei tiedä mikä palveluseteli on. Vain joka kymmenes kyselyyn vastanneista on käyttänyt palveluseteliä, ja vain noin kolmannes tietää mistä palveluseteliä voi edes hakea. Yli puolet vastaajista ei tiedä, mihin palveluseteliä voisi käyttää.

 

11. lokakuuta 2018

Esperi ja ONNI hoiva yhteistyöhön - jatkossa ikääntyneiden hoivapalveluihin tarjolla valtakunnallinen kokonaisratkaisu

Esperi Care ja ONNI-nimellä tunnettu Med Group käynnistävät valtakunnallisen yhteistyön. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on tuottaa kunnille kattava ja monipuolinen ratkaisu ikääntyneiden palvelupolun eri vaiheisiin. Kehitettyä kokonaisratkaisua tullaan tarjoamaan kunnille ympäri Suomen.

 

14. elokuuta 2018

HUS:n Janne Aaltonen vetämään Med Groupin uusitun organisaation ONNI terveys -liiketoimintaa

ONNI-nimellä tunnettu Med Group uusii organisaatiotaan ja nappaa riveihinsä HUS:n johtoryhmästä siirtyvän Janne Aaltosen. Hän siirtyy luotsaamaan ONNI terveys -liiketoimintayksikköä, joka pitää sisällään yrityksen ensihoidon ja hammaslääkäri- ja lääkäritoiminnot julkiselle sektorille. Med Groupin toisen osan, ONNI hoivan, johdossa jatkaa liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen.

 

13. heinäkuuta 2018

Kilpailu-ja kuluttajavirasto hyväksyi ehdollisena Tradekan ja Colosseum Dental Groupin Med Group -kaupan

Kilpailu-ja kuluttajavirasto (KKV) on hyväksynyt ehdollisena yrityskaupan, jossa Tradeka-Yhtiöt Oy ja Colosseum Dental Group ostavat Med Group Oy:n. Med Groupin enemmistöomistaja on ollut pääomasijoittaja Adelis Equity Partners.

 

3. heinäkuuta 2018

Kotosalla-palvelut Med Groupin omistukseen

Med Group on ostanut Yhdessä Huomiseen Oy:n osakkeet Kotosalla Säätiöltä, YH Kodit Oy:ltä ja Med Group Oy:n tulevalta omistajalta Tradekalta. Yhdessä Huomiseen Oy tarjoaa ikääntyville asiakkailleen Kotosalla-palveluita.

 

23. toukokuuta 2018

Med Groupin ONNI hoiva on ostanut Aatu&Liina -yrityksen

ONNI hoiva vahvistaa kotihoidon asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla ostamalla oululaisen Aatu&Liina -yrityksen (Hoivapalvelu Maarit Ollila Oy:n). Yrityskaupassa Aatu&Liina -yrityksen liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät ONNI hoivalle, joka jo alkuvuonna osti alueella toimineen Hoivea-yrityksen.

 

23. toukokuuta 2018 

Joka kolmas työssäkäyvä hoitaa läheistään etänä

Moni ajattelee, että lapsien kasvaessa ja työpaineen helpottaessa ruuhkavuosien jälkeen jää enemmän omaa aikaa. Toive ei toteudu ainakaan niiden 700 000 työssäkäyvän kohdalla, jotka hoitavat läheisiään etänä. Suuret ikäluokat ikääntyvät vauhdilla ja ruuhkavuodet jatkuvat keski-iän yli.

 

22. toukokuuta 2018 

Med Groupin ONNI hoiva on ostanut Hoivapalvelu Helmin

ONNI hoiva vahvistaa kotihoidon asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla ostamalla raahelaisen Hoivapalvelu Helmi Ky:n. Yrityskaupassa Hoivapalvelu Helmin liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät ONNI hoivalle, joka jo alkuvuonna osti alueella toimineen Hoivea-yrityksen.

 

20. helmikuuta 2018

Med Groupin ONNI hoiva, ensihoito ja julkisen terveydenhuollon palvelut myyty Tradekalle, yksityiset suun terveydenhuollon toiminnot myyty Colosseum Dental Groupille

Tradeka-Yhtiöt Oy on yhdessä Colosseum Dental Groupin kanssa allekirjoittanut sopimuksen Med Groupin koko osakekannan ostamisesta. Med Groupin enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Adelis Equity Partners. Tradeka ostaa Med Groupin Kotiin vietävien palveluiden, ensihoidon ja julkisen terveydenhuollon palveluihin liittyvät toiminnot ja Colosseum Dental Group puolestaan Med Groupin yksityisen suun terveydenhuollon liiketoiminnot. Colosseum Dental Group omistaa Suomessa myös Oral

Hammaslääkärit Oyj:n.

 

29. tammikuuta 2018

ONNI hoiva laajentaa toimintaansa Pohjois- Pohjanmaalla ostamalla kotipalveluyritys Hoivean koko osakekannan

Kotiin vietävien hoivapalveluiden Suomen markkinajohtaja Med Group, joka tuottaa palveluita ONNI-brändin nimellä, on ostanut Pohjois-Pohjanmaalla toimivan Hoivean osaksi ONNI hoiva -liiketoimintaansa. Kaupalla ONNI hoiva vahvistaa asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla sekä kotihoidossa. 

 

25. lokakuuta 2017

Brändiuudistuksella uuteen soteen - Med Groupista tuli ONNI

Suomen nopeimmin kasvaviin terveys- ja sosiaalipalveluyrityksiin lukeutuva Med Group valmistautuu sote-uudistukseen nimenmuutoksella. Med Groupin palveluiden uudet nimet ovat jatkossa ONNI hammas, ONNI hoiva, ONNI terveys ja ONNI ensihoito. 

 

13. syyskuuta 2017

Med Group nappasi huippujohtajan Finnairilta hoivaliiketoimintansa vetäjäksi

KTM Minna Toiviainen vaihtaa sinivalkoiset siivet yksityisen terveydenhuollon kärkikaartiin nopeasti nousseeseen Med Groupiin. Toiviainen saa johdettavakseen Med Groupin hoivaliiketoiminnan, josta yritys aikoo tehdä kotiin vietävien palveluiden edelläkävijän Suomessa.

 

14. maaliskuuta 2017

Lapinjärvi aloittaa kotihoidon etälääkärikokeilun

Maaliskuussa aloitettavan kokeilun tavoitteena on vähentää ikäihmisten toistuvia päivystyskäyntejä ja mahdollistaa ihmislähtöinen hoitaminen kotona.