VUONNA 2017 MED GROUPISTA TULI 10-VUOTIAS!

Med Group on nopeasti kasvava, dynaaminen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii sekä julkisen sektorin että kuluttajien luotettavana kumppanina. Vuonna 2017 juhlimme 10-vuotista taivaltamme.

Med Group perustettiin kahden lääkärin, Kustaa Pihan ja Ali Omarin, toimesta vuonna 2007. Korona Investin hallinnoima Terveysrahasto tuli Med Groupin kasvun tueksi osaomistajana vuonna 2008. Toiminnan painopiste alkuvuosina oli ensihoidossa, jossa Med Groupista on tullut vahvan orgaanisen kasvun ja yritysostojen kautta vähitellen Suomen suurin yksityinen toimija. Vuosina 2009-2010 Med Group laajeni myös julkiselle sektorille tarjottaviin yleis- ja hammaslääkäripalveluihin. Samoihin aikoihin sai alkunsa myös kotiin vietävät hoivapalvelut, jossa Med Group on nyt noussut vahvan kasvun myötä alan johtavaksi yksityiseksi yritykseksi.

Vuonna 2011 Med Group otti ensimmäiset askeleensa yksityisen hammaslääkäriketjun rakentamisessa. Tänä päivänä Med Group on 22 klinikallaan yksi alan suurimmista toimijoista ja vahva suunnan näyttäjä.

Vuonna 2014 – Med Groupin saavuttaessa 50 miljoonan euron liikevaihtopyykin – pohjoismainen Adelis Equity Partners hankki enemmistön Med Groupin osakekannasta Kustaa Pihan ja Ali Omarin jäädessä edelleen merkittäviksi osaomistajiksi. Vuoden 2016 alusta Med Groupin toimitusjohtajana on toiminut Kari Virta, joka joukkoineen on jatkanut kasvutarinan viemistä eteenpäin. Vuoden 2017 lopussa Med Groupin liikevaihto kipuaa 100 miljoonaan euroon ja henkilöstöäkin on jo yli 2000.

 

Tutustu Med Groupin avainlukuihin