ONNI ON LUOTETTAVA PALVELUNTARJOAJA

 

ONNI terveys on dynaaminen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveysasemien luotettavana kumppanina. Suunnittelemme palvelukokonaisuutemme täsmälleen tarpeidenne mukaanluotettavasti ja pienimmistäkin yksityiskohdista huolehtien. Kokoamme yhteen huipputiimit, joilla on yhteinen halu edistää hyvää elämää kaikin tavoin.

ONNI terveys tarjoaa lääkäri- ja hammaslääkäripalveluita kaikkialle Suomeen

ONNI terveys on toiminut julkisen sektorin luotettavana kumppanina vuodesta 2009 turvaten palveluiden saatavuuden, potilasturvallisuuden sekä toimitusvarmuuden. Turvaamme lääkäri- ja hammaslääkäritarpeenne aina äkillisistä sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin. Sitoudumme kehittämään ja syventämään yhteistyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyö tarkoittaa meillä arjen joustavuutta ja tahtoa ymmärtää asiakkaan kokonaistarvetta.

ONNI hyvinvoinnin tukena

Toimimme joustavasti, nopeasti ja jokaisen asiakkaan toiveita kuunnellen. ONNIn lääkäri- ja hammaslääkäriverkosto kattaa koko Suomen. Asiakkaamme vaihtelevat pienistä kunnista aina kuntayhtymiin saakka. Luottamus ohjaa kaikkea toimintaamme – minkä lupaamme, sen pidämme. Jos sinulla on murheita työvoiman saatavuuden kanssa, olethan yhteydessä.

Tule mukaan rakentamaan hyvää elämää yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa.

Ota yhteyttä jo tänään!

 


Palvelevat yhteyshenkilömme:

Janne Aaltonen 
liiketoimintajohtaja
045 121 8989
janne.aaltonen [at] onniterveys.fi


Jukka Ohtonen
palvelujohtaja
044 773 5875
jukka.ohtonen [at] onniterveys.fi

 

Voit myös jättää soittopyynnön oheisella lomakkeella: