ONNI ON APU, SILLOIN KUN SITÄ TARVITSET

 

Soita meille numeroon 09 8564 6572 tai jätä yhteydenottopyyntö sivun lomakkeella niin jutellaan lisää.

 

 

ONNI on luotettava ja turvallinen kumppani, joka tarjoaa käyttöösi monipuolisen palveluvalikoiman. Joka päivä käytössäsi on juuri oikeat palvelut ja ammattilaiset, joiden työtä tuetaan uusimmalla teknologialla.

ONNI on kotimainen, johtava kotiin vietävien palveluiden tuottaja. Tarjoamme palveluja valtakunnallisesti kunnille, kuntayhtymille, sairaanhoitopiireille ja valtionhallinnolle.

ONNI on aina lähellä sinua. Räätälöimme asiakkaillesi yksilön tarpeista lähtevän palvelun.

Palvelumme kunnille ja kuntalaisille

 • Avustajapalvelut
 • Kotihoitopalvelut
 • Lapsiperheiden kotipalvelut
 • Kotiin vietävät tukipalvelut

Ammattitaitomme ja monipuolinen kokemuksemme hoivapalveluiden tuottajana näkyy toiminnan sujuvuutena, toimitusvarmuutena ja korkeana asiakastyytyväisyytenä. Me pidämme kuntasi asukkaista huolta yhdistämällä palvelun ja oikeat ammattilaiset.

ONNI on

 • Tietoon perustuvaa johtamista ja oikea-aikaista hoivaa
  Ajantasaiseen ja käyttökelpoiseen tietoon perustuva johtaminen mahdollistaa kotiin vietävien palveluiden toiminnan ohjaamisen uudella tarkkuudella. Tiedon lisäksi tarvitaan vahva näkemys ja täytäntöönpano tukemaan valittuja tavoitteita.
 • Yksilöllisen toimintakyvyn ylläpitämistä
  Kukaan meistä ei ole samanlainen. Myös yksilöllisen toimintakyvyn ylläpito ja kehittäminen vaativat yksilöllistä räätälöintiä. Tavoitteet ja keinot suunnitellaan realistisesti.
 • Kustannusten hillitsemistä
  Tarpeettomia erikoissairaanhoidon kustannuksia hillitään puuttumalla oireisiin ja toimintakyvyn muutoksiin ajoissa. Jatkuva hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seuranta auttavat tunnistamaan muutokset ikäihmisen toimintakyvyssä.

Ota yhteyttä ONNIin, niin jutellaan lisää.

Avustajapalvelut

Sari Pyyhtiä

Asiakkuusjohtaja
044 753 3500
sari.pyyhtia at onniterveys.fi

 

Voit myös jättää soittopyynnön alla olevalla lomakkeella: