Hyvä kumppani on kuntanne Onni

ONNI on maamme suurin hoiva-alan palveluntarjoaja, joka tuottaa laadukkaat sosiaali-, terveys- ja hoivapalvelut kuntiin ja julkiseen terveydenhuoltoon. Pidämme huolta ihmisten hyvinvoinnista varmistamalla lääkäreiden, hammaslääkäreiden, hoitajien ja avustajien saatavuuden eri puolilla Suomea.

 

Luotettava kumppani helpottaa elämää

ONNI järjestää avustajat kuntanne sosiaali- ja terveystyöhön sekä lääkärit ja hammaslääkärit terveysasemillenne. Ensihoito on sairaanhoitopiirien kokenut kumppani ja ensihoidon ambulanssimme saapuvat paikalle tarpeen mukaan – kuntalaistenne onneksi. Kustannustehokkuus, ammattitaito ja toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakivet.

ONNI on oikeaa hoivaa oikeaan aikaan

ONNI on oikeaa hoivaa oikeaan aikaan

ONNI seuraa kuntanne ikäihmisten, henkilökohtaista apua
tarvitsevien sekä lapsiperheiden hyvinvointia ja tukee heitä tarpeen mukaan. Tehokas, yksilöllinen seuranta säästää sosiaalimenoja – hoivan laadun kärsimättä.

Hanki parhaat hoivapalvelut ›

 

ONNI on luotettava terveydenhuollon palveluntarjoaja

ONNI on luotettava terveydenhuollon palveluntarjoaja

Varmistamme kuntanne asukkaille luotettavat ja tehokkaat lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut. ONNIn lääkäri- ja hammaslääkäriverkosto kattaa koko Suomen.

Lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut ›


ONNI on osaava ensihoitaja

ONNI on osaava ensihoitaja

ONNI terveys ensihoitaa joka puolella Suomea. Alamme suurimpana yksityisenä toimijana järjestämme ensihoitopalvelua niin kiireellisessä kuin kiireettömässä ensihoidossa sekä potilassiirroissa suuressa osassa maata

Ensihoito ONNIn tehtäväksi ›