Vuokra-asunnot / senioriasunnot Tampere

onni-kotosalla-vuokra-asunnot-tampere-hervannan-valtaväylä

TAMPERE, HERVANNAN ONNI KOTOSALLA -KORTTELI

Hervannan ydinkeskustassa sijaitseva, viihtyisä ONNI kotosalla -kortteli muodostuu viidestä nykyaikaisesta kerrostalosta: Hervannan valtaväylän 94 ja Pietilänkadun 1, 5, 9 ja 11 -taloista. Korttelin talojen keskelle jää suojaisa sisäpiha aktiviteetteineen. Pelikenttä, tanssitori ja aktiivipiha kannustavat liikkumaan ulkosalla. Talot on myös yhdistetty toisiinsa alakerroksista, joten korttelin ”rengasraitilla” kävelylenkit ovat mahdollisia sisätiloissa, suojassa liukkaudelta, kurjalta säältä ja tuulelta.

ONNI kotosalla -kortteli on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja keskeisimpien palveluiden sekä kauppakeskus Duon välittömässä läheisyydessä. Tampereen keskustaan on noin 10 kilometrin matka, joka taittuu sujuvasti vilkkaiden bussiyhteyksien ja hyvien liikenneväylien ansiosta. ONNI kotosalla -korttelin yhteisessä autohallissa on tarjolla yhteensä 82 autopaikkaa.

Rauhallista vastapainoa vilkkaalle palvelutarjonnalle tuovat kohteen lähellä olevat ulkoilumaastot. Reippailuhenkisiä asukkaita ilahduttavat lisäksi Suolijärven ja Hervantajärven kaunis ympäristö, jotka ovat vain kivenheiton päässä kotiovelta. Tänne on helppo tulla ja vielä helpompi jäädä asumaan!

 

TAMPERE, HERVANNAN VALTAVÄYLÄ

Hervannan Valtaväylä 94 tarjoaa vaihtoehtoina 22 viihtyisää vuokrakotia: avaria yksiöitä ja valoisia kaksioita. Talossa on senioriasuntojen erityisvarustetaso. Ulko-ovilla ja parvekkeilla on esteetön kulku ja ulko-ovissa ja pohjakerroksessa on ovien aukaisuautomatiikka. Asunnoissa on ovipuhelimet, automaattinen palonsammutusjärjestelmä sekä verkkovirtaan liitetty akkuvarmennettu palovaroitin. Asuntojen parvekkeilla on parvekelasitus. Makuuhuoneissa on käytetty paljon liukuovia, jotta apuvälineiden käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta. Kohde on saanut erityisavustusta, joten asukasvalinnassa on erityisehtoja. Lue lisää asukasvalinnasta alla olevasta linkistä.

 

Katso vapaat asunnot ›

Kohteessa asukasvalinta, lue lisää » 


onni-kotosalla-vuokra-asunnot-tampere-pietilänkatu-9

TAMPERE, PIETILÄNKATU 1

Vuonna 2008 valmistuneessa talossa on kaikkiaan 68 viihtyisää Kotosalla-vuokrakotia. Vaihtoehtona on avaria ja valoisia yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita. Ammattitaitoinen suunnittelu yhdessä uusimman tekniikan kanssa tekevät elämän helpoksi, turvalliseksi ja mukavaksi. Laadukkaat pintamateriaalit tuovat mukavuutta arkeen. Kohde on saanut erityisavustusta, joten asukasvalinnassa on erityisehtoja. Lue lisää asukasvalinnasta alla olevasta linkistä.

 

Katso vapaat asunnot ›

Kohteessa asukasvalinta, lue lisää » 


onni-kotosalla-vuokra-asunnot-tampere-pietilänkatu-5

TAMPERE, PIETILÄNKATU 5

Lempinimen ”Valkoinen talo” saanut rakennus koostuu 47 asunnosta, ja niiden koko vaihtelee kätevästä tupakeittiöratkaisusta jopa kolmioon. Asuntojen sisustus on suunniteltu erityisesti ikääntyviä asukkaita silmälläpitäen: keittiön kaappeihin ylettää kurkottelematta, kylpyhuonetiloissa on valmiudet tukikaiteiden asentamiseen ja ovilla on esteetön kulkuyhteys. Kaikissa asunnoissa on ranskalainen parveke, joka helpottaa asunnon tuuletusta ja tuo tiloihin lisää valoa. Hyvä pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit viimeistelevät asumisviihtyvyyden. Kohde on saanut erityisavustusta, joten asukasvalinnassa on erityisehtoja. Lue lisää asukasvalinnasta alla olevasta linkistä.

 

Katso vapaat asunnot ›

Kohteessa asukasvalinta, lue lisää » 


onni-kotosalla-vuokra-asunnot-tampere-pietilänkatu-11

TAMPERE, PIETILÄNKATU 11

Pietilänkatu 11 on unelmakoti sijainniltaan työelämässä olevalle tai jo eläkepäiviään viettävälle. Sisustus- ja asuinratkaisut on suunniteltu erityisesti ikääntyviä asukkaita silmälläpitäen: keittiön kaappeihin ylettää kurkottelematta, kylpyhuonetiloissa on valmiudet tukikaiteiden asentamiseen ja ovilla on esteetön kulkuyhteys. Taloyhtiön valoisat yksiöt ja tilavat kaksiot ovat kodikkaita, ja asuntojen käytännölliset pohjaratkaisut luovat väljyyttä kotiin. Lähes kaikissa kaksioissa on lisäksi oma parveke tuomassa lisätilaa. Kellarikerroksessa taloyhtiön yhteinen sauna tarjoilee asukkaille makoisat löylyt. Kohde on saanut erityisavustusta, joten asukasvalinnassa on erityisehtoja. Lue lisää asukasvalinnasta alla olevasta linkistä.

 

Katso vapaat asunnot ›

Kohteessa asukasvalinta, lue lisää » 


onni-kotosalla-vuokra-asunnot-tampere-tieteenkatu

TAMPERE, TIETEENKATU

Hervannan ONNI kotosalla -kortteli sai 2012 uuden ystävän naapuriin, kun Tieteenkadun ONNI kotosalla -talo valmistui uusien asukkaiden iloksi. Kyseessä on 6-kerroksinen asuintalo, jossa on yhteensä 49 viihtyisää ja turvallista vuokrakotia sekä 38 ryhmäkotiasuntoa. Kokoja on valittavana yhden huoneen ja tupakeittiön kodeista kaksioihin. Monipuolisista pohjaratkaisuista löytyy jokaiselle varmasti kaikkein toimivin ja mieluisin. Asukkailla on asuinkerroksissa yhteisessä käytössään viihtyisät ja tilavat saunatilat, he pääsevät myös hyödyntämään yhteistä kuntoiluhuonetta, luku- ja nettinurkkausta sekä monitoimisalia. Itseään voi myös hemmotella, nauttimalla oman talon yhteydessä olevan lounasravintolan maukkaita palveluista. 

Kohde on saanut erityisavustusta, joten asukasvalinnassa on erityisehtoja. Lue lisää asukasvalinnasta alla olevasta linkistä.

 

Katso vapaat asunnot ›

Kohteessa asukasvalinta, lue lisää » 


onni-kotosalla-vuokra-asunnot-tampere-hannulankatu

TAMPERE, HANNULANKATU

Hannulankatu 1:n ONNI kotosalla -vuokrakodit sijaitsevat Linnainmaan sydämessä, lähellä liikekeskusta. Laadukkaat 2010 valmistuneet vuokrakodit ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja laajakaistayhteys. Omat toiminta- ja kuntoilutilat tarjoavat mukavaa ajanvietettä ja mahdollisuuden asukkaiden yhdessäoloon. Linnainmaalla hyvät ulkoilumaastot  ja lähipalvelut tekevät asumisesta elämyksen. Kohde on saanut erityisavustusta, joten asukasvalinnassa on erityisehtoja. Lue lisää asukasvalinnasta alla olevasta linkistä.

 

Katso vapaat asunnot ›

Kohteessa asukasvalinta, lue lisää »


Lue kokemuksia Onni kotosalla asumisesta

Senioriasuminen / 02.10.2018

Senioriasunnot - ONNI kotosalla

 

Senioriasunnoissa asumisessa tärkeää on turvallisuus, helppous sekä yhteisöllisyys. Hyvän ja ...

Lue lisää ›