Onnin veteraanien kotipalvelu

Veteraanien kotipalvelulla tarkoitetaan muun muassa asumiseen, hoitoon ja huolenpitoon, toimintakyvyn ylläpitoon ja muihin jokapäiväiseen elämiseen kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista tai niissä avustamista. Kotihoitoon voi sisältyä myös kotisairaanhoidon tehtäviä. 

Apu löytyy täältä ›

ONNI on lämminhenkinen avustaja, joka pitää huolta veteraaneista sekä avustaa heitä asumisessa, arjen askareissa ja toimintakyvyn ylläpidossa. Teemme myös kotisairaanhoidon tehtäviä tarvittaessa.

Valtio myöntää vuosittain määrärahaa rintamaveteraanien kotona asumista tukevien palveluiden järjestämiseen. Määräraha on tarkoitettu käytettäväksi tehokkaasti ja täysimääräisesti rintamaveteraanien hyväksi. Kotona asuvat veteraanit saavat maksutta kotiinsa esimerkiksi siivousta, pyykkipalveluita, ateria- ja hoivapalveluita tai apua asiointiin. Oikeutta ilmaiseen kotipalveluun kannattaa tiedustella kunnan omalta palveluohjaajalta.

Veteraanipalveluihin oikeutettuja ovat 

Kotona asumista tukeviin palveluihin oikeutetun rintamaveteraanin tulee olla Suomessa asuva vuosien 1939–1945 sotiin osallistunut rintamaveteraani, jolla on rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus.

ONNI on yhdessä veteraanin kanssa laadittu hoito- ja palvelusuunnitelma sekä tarpeenmukainen palvelukokonaisuus. Sen tavoitteena on kannustaa veteraania asumaan omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Veteraanien kotipalveluiden henkilöstö

 

Ammattitaitoiset, koulutetut ja kokeneet tiimimme tekevät moniammatillista yhteistyötä ja jakavat vastuut tarkoin. Terveydenhoitotoimenpiteitä suorittavilta työntekijöiltä edellytetään soveltuvaa terveydenhuollon tutkintoa, kotihoitajilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa. Kotipalvelun tukipalveluja antavat tehtävään soveltuvat ammattitaitoiset hoiva- ja kotiavustajat. Kaikkia työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Työntekijöiltä edellytetään oikeaa asennetta kuten halua auttaa, ystävällisyyttä, empaattisuutta, vastuullisuutta sekä asiakaslähtöistä työotetta. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus.

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tilaa ilmainen arviointikäynti numerosta 09 856 46542

Ota yhteyttä ›