Kevätsiivouksen aika

Kevät lähestyy ja aurinko paljastaa pölyiset ikkunat ja muut elämisen merkit. Kevätsiivouksen voi onneksi antaa ONNIn tehtäväksi. 

Ota yhteyttä ›

3 tuntia kotisiivousta 2 tunnin hinnalla

Tee toistaiseksi voimassa oleva siivoussopimus kanssamme 31.3.2020 mennessä, ja saat ensimmäisen siivouksesi huippuedullisesti koodilla KEVÄTSIIVOUS20.
 

Kevään ja arjen kiireissä kodin siivoamiseen ei välttämättä riitä itsellä aikaa ja puhtia. Ikkunat pitäisi pestä, verhot vaihtaa ja pinnat pyyhkiä, mutta tekemistä riittää muutenkin. Silloin ONNI on toinen ihminen, joka siivoaa, pesee ikkunat ja pyykit ja vie roskat. Kotisiivoojamme siivoavat kotisi toiveidesi mukaisesti, joko kertaluonteisesti tai säännöllisesti. Helpota arkeasi ja pyydä ONNI auttamaan kodin siivouksessa.

Laske siivouspalvelun hinta laskurilla ja tilaa ammattitaitoinen kotisiivous lomakkeella›

Soita 09 8564 6542 ja varaa kevätsiivous. 

 

KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

 

ARVONLISÄVERON VÄHENNYSOIKEUS

Toimintakyvyn alentuessa olet oikeutettu ALV 0 % siivous -ja kotipalveluhintaamme. Arvonlisäveron vähennysoikeus syntyy,  kun asiakkaan toimintakyky on alentunut. 

Korkea ikä on yksi, muttei ainoa peruste arvonlisäveron poistumiseen. Palveluiden ostaminen ilman arvonlisäveroa voi olla mahdollista esimerkiksi uupuneelle pienten lasten vanhemmalle tai väsyneelle omaishoitajalle. Samoin esimerkiksi lonkkaleikkauksen jälkeinen toipumisjakso voi olla peruste määräaikaiselle arvonlisäverottomalle palvelulle.

Arvio alentuneesta toimintakyvystä tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessa.  Yksityiset palveluntuottajat, kuten Onni hoiva, voivat tarjota arvonlisäverottomia palveluja, kun toiminta on sosiaaliviranomaisen valvomaa. 


Laske siivouspalvelun hinta laskurilla ›

 

Siivouspalvelun hintalaskuri

Siivouspalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla tai niiden läheisyydessä: Alavieska, Haapavesi, Helsinki, Jyväskylä, Kaarina, Kempele, Liminka, Lieto, Muhos, Naantali, Nivala, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Raisio, Sievi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Ylivieska. 

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden. 

Lisätietoa saat myös oman alueesi puhelinpalvelusta.

Laske siivouspalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa säännöllisenä palveluna tai kertakäyntinä. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Kartoituskäyntimme on maksuton. 

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Tilaa siivouspalvelu numerosta 09 8564 6542
Ota yhteyttä ›

Lue lisää siivouspalvelusta

Siivouspalvelu / onni hoiva / 02.3.2020

Onni on osaava yrityssiivooja

Onni hoiva tarjoaa myös yrityssiivousta: lue Treili Oy:n kokemus meistä palveluntarjoajana.

Treil...

Lue lisää ›
Siivouspalvelu / onnihoiva / rekrytointi / 27.11.2019

Kokemuksia Onni hoivan kotisiivoojan työstä

Taina Petäjäsoja rakastavaa siivoamista ja sosiaalista kanssakäymistä, minkä vuoksi ura kotipalve...

Lue lisää ›
Siivouspalvelu / 11.4.2018

Siivousapua kotiin — palvelun arvosana 10+

Työssäkäyvillä perheillä ja kotitalouksilla on usein haaste; arkityö vie paljon voimavaroja ja tu...

Lue lisää ›