Kevätsiivouksen aika

Kesä ja kesän juhlat lähestyvät ja aurinko paljastaa pölyiset ikkunat ja muut elämisen merkit. Kevätsiivouksen voi onneksi antaa ONNIn tehtäväksi. 

Ota yhteyttä ›

ONNI on siisti ja puhdas koti

Arjen kiireiden takia kodin siivoamiseen ei välttämättä riitä itsellä aikaa ja puhtia. Silloin ONNI on toinen ihminen, joka siivoaa, pesee ikkunat ja pyykit ja vie roskat. Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat kotisi toiveidesi mukaan.

ONNI hoivan kotipalvelu auttaa siivouksen lisäksi pyykkihuollossa, kaupassa käynnissä, kukkien ja lemmikkien hoidossa sekä muissa arkiaskareissa, joissa tarvitset apua.

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Toimintakyvyn alentuessa olet oikeutettu ALV 0 % siivous -ja kotipalveluhintaamme. Tämä arvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessa. Siivoustyö on kotitalousvähennyskelposta, ja verohyödyn saa myös ALV 0 % hinnasta, sekä omille vanhemmille että lapsille ostetuista palveluista kotiin tai kesämökille.


Laske siivouspalvelun hinta laskurilla ›

Katso hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle ›

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä ›

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa säännöllisenä palveluna tai kertakäyntinä. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Kartoituskäyntimme on maksuton. 

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Siivouspalvelun hintalaskuri

Siivouspalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla tai niiden läheisyydessä: Tampere, Jyväskylä, Laukaa, Oulu, Oulainen, Kempele, Liminka, Muhos, Raahe, Pyhäjoki, Kalajoki, Ylivieska, Alavieska, Nivala, Sievi, Haapavesi, Kärsämäki, Siikajoki, Pyhäjoki ja Taivalkoski. 

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden.

Laske siivouspalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta ?/kk.

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

Hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle

Hinnat eivät sisällä tavaroiden tai lelujen keräämiseen kuluvaa aikaa. Hinnat ovat suuntaa-antavia. Tarkan hinnan saat pyytämällä tarjouksen hintalaskurimme kautta.

Oulun seutu

 
50-70 m²: 87,58 €

110-130 m²: 140,12 €

150-170 m²: 175,15 €

Muut paikkakunnat

 
50-70 m²: 77,50 €

110-130 m²: 124,00 €

150-170 m²: 155,00 €

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tilaa siivouspalvelu numerosta 09 8564 6542
Ota yhteyttä ›

Lue lisää siivouspalvelusta

Siivouspalvelu / 11.4.2018

Siivousapua kotiin — palvelun arvosana 10+

Työssäkäyvillä perheillä ja kotitalouksilla on usein haaste; arkityö vie paljon voimavaroja ja tu...

Lue lisää ›
Siivouspalvelu / 11.4.2018

Raivaussiivous kotiin nopealla aikataululla

Pirjo Mäkilällä tuli kiireinen tarve saada asuntoon teetettyä raivaussiivous ennen uutta vuokrala...

Lue lisää ›