Onni kotisiivous

Kotisiivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista ja verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. 

Tilaa maksuton arviointi puhelimitse

ONNI kotisiivous pitää kotisi sinun näköisenäsi

ONNI on puhdas, siisti ja raikas koti, jossa mieli lepää. Siivoaminen omin avuin voi kuitenkin olla liian työlästä esimerkiksi vanhuuden, vammaisuuden tai liikuntarajoitteisuuden vuoksi – tai arjen kiireiden takia. Silloin ONNI on toinen ihminen, joka pesee ikkunat ja pyykit, vie roskat sekä hoitaa samalla pihan. ONNI kotisiivous pitää myös tarkkuutta vaativat allergiakodit puhtaana. 

Kiinteä tuntihinta 36-39€/h, minimisiivousaika 2h.

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. Toimintakyvyn laskiessa iän tai sairauden vuoksi, asiakas voi olla myös oikeutettu arvolisäverottomaan tuntihintaan.


Laske siivouspalvelun hinta laskurilla ›

Katso hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle ›

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä ›

Siivouspalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden.

Siivouspalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla tai niiden läheisyydessä: Alavieska, Espoo, Helsinki, Turku, Oulu, Jyväskylä, Kempele, Liminka, Raahe, Pyhäjoki, Kalajoki, Nivala, Sievi, Haapavesi, Kärsämäki, Seinäjoki, Siikalatva, Pyhäntä, Tampere, Vaasa ja Ylivieska. 

Laske siivouspalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa kuukausittaisena palveluna tai kertakäyntinä. Emme unohda työmme sosiaalista puolta; asiakkaan halutessa istahdamme mielellämme hetkeksi vaihtamaan kuulumiset tai hörppäämään kahvit. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Siivoojamme osaavat tuoda jo ensimmäisellä kerralla mukanaan oikeanlaiset välineet, myös kodin erikoispintojen puhdistukseen. Kartoituskäyntimme on maksuton. 

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Otamme jatkuvasti vastaan palautetta ja kehitämme palvelua saamamme palautteen pohjalta. 

Hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle

Hinnat eivät sisällä tavaroiden tai lelujen keräämiseen kuluvaa aikaa. Hinnat ovat suuntaa-antavia. Tarkan hinnan saat pyytämällä tarjouksen hintalaskurimme kautta.

Oulun seutu

 
50-70 m²: 87,58 €

110-130 m²: 140,12 €

150-170 m²: 175,15 €

Pirkanmaa

 
60 m²: 105,63 €

130 m²: 169,00 €

170 m²: 211,25 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä siivouspalvelustamme

 

1. Tehdäänkö siivouspalveluista kirjallinen sopimus?

Kerromme sinulle etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö.

2. Tuovatko siivoojat myös siivousvälineet mukanaan?

Siivoojamme tuovat kaikki siivousvälineet ja -aineet mukanaan, mutta käytämme kodin omaa imuria, jos sellainen löytyy. Talon oman imurin käyttö on paras vaihtoehto esimerkiksi allergisia ajatellen. Tarkistamme tilanteen aina ennen ensimmäistä siivouskertaa.

3. Pitääkö minun antaa siivoojalle kodin avain?

Voit antaa meille kotiavaimen, kertoa vara-avaimen säilytyspaikan tai olla meitä ovella vastassa. Voit myös hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan.

4. Voinko maksaa kotisiivouksen käteisellä?

ONNI hoiva ei ota vastaan käteistä, vaan siivouspalvelu maksetaan aina laskulla. Lasku lähetetään siivouksen jälkeen seuraavan kuun alkupuolella.

5. Mitä jos en ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen?

Kerro meille asiasta saman tien, niin tulemme korjaamaan asian. Tilanteesta riippuen voimme siivota koko talon tai korjata työnjäljen siinä tilassa, jossa oli puutteita. Tietyissä tapauksissa voimme myös hyvittää siivouksen hinnasta.

6. Miten toimitaan, jos siivooja särkee jotain?

ONNI hoivalla on vahinkojen varalta asianmukainen vastuuvakuutus, ja korjaamme tai korvaamme aina aiheuttamamme vahingot. Esimerkiksi jos pesuainetta pääsee vuotamaan parketille ja se vaurioituu, vakuutuksemme kattaa korjauskustannukset.

7. Siivoaako kotini aina eri siivooja vai voinko saada vakisiivoojan?

Pyrimme siihen, että tietyssä kodissa käyvät samat ONNIn siivoojat. He oppivat tuntemaan talon erityispiirteet, tilat ja asukkaiden tarpeet, jolloin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten.

8. Miten varmistatte asiakkaiden yksityisyyden?

Ylläpitosiivouksessa ONNIn kotisiivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle. Lisäksi siivoojiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

9. Voinko olla paikalla kotini siivouksen aikana?

Voit hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan. Toivomme kuitenkin, että siivoojamme saavat työrauhan.

10. Miten haen kotitalousvähennystä?

Toimitamme sinulle pyynnöstä koosteen edellisen vuoden siivouspalveluista, joten sinun tarvitsee vain lähettää kooste verottajalle, esimerkiksi veroilmoituksen liitteenä.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kuukausittain. Silloin ilmoitat verottajalle kuukausittain toistuvan siivouspalvelun ostosumman. Veroprosenttisi pienenee, ja sinulle jää kuukausittain käteen kotitalousvähennyksen verran enemmän nettotuloja.

11. Joudunko maksamaan siivouksesta erikseen matkakorvauksia?

Et maksa ONNIn siivouspalveluista erillisiä kilometrikorvauksia. Laskemme kuitenkin asiakkaan luo saapumiseen kuluvan ajan osaksi siivousta. Tuloajan laskutus on enintään 15 minuuttia per asiakas.

FAQ

Siivotaankohan WC kunnolla? Luuttuaako siivooja parkettilattian oikeilla välineillä? Tuleeko puhdasta myös mattojen alta?

Kaikki ONNIn siivoojat ovat ammattilaisia. Se tarkoittaa, että meillä on laaja kokemus erilaisista kodeista ja pinnoista sekä niille sopivista siivousvälineistä ja -aineista. Konsteja ja tekniikkaa on käytössä runsaasti, eikä siivoojillamme mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa. Kiiltävän puhdas ja raikkaalta tuoksuva koti syntyy ammattisiivoojan huolenpidolla!

 

FAQ
Mitähän se siivooja meidänkin kodista ajattelee?

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

ONNIn kotisiivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

FAQ
Kuinka varmistatte, että yksityisyyteni säilyy?

Koti on meille jokaiselle paikka, jossa saa rentoutua ja olla oma itsensä. Kunnioitammekin jokaisen talon ja sen asukkaiden yksityisyyttä. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus, eikä kodeista puhuta edes siivoojien kesken, elleivät kyseessä ole saman kohteen siivoojat.

Luottamus on meille yhtä tärkeä asia kuin viimeistelty työnjälki ja siivoojiemme ammattitaito.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tilaa siivouspalvelu numerosta 09 8564 6542
Ota yhteyttä ›

Lue lisää siivouspalvelusta

Siivouspalvelu / onni hoiva / 02.3.2020

Onni on osaava yrityssiivooja

Onni hoiva tarjoaa myös yrityssiivousta: lue Treili Oy:n kokemus meistä palveluntarjoajana.

Treil...

Lue lisää ›
Siivouspalvelu / onnihoiva / rekrytointi / 27.11.2019

Kokemuksia Onni hoivan kotisiivoojan työstä

Taina Petäjäsoja rakastavaa siivoamista ja sosiaalista kanssakäymistä, minkä vuoksi ura kotipalve...

Lue lisää ›
Siivouspalvelu / 11.4.2018

Siivousapua kotiin — palvelun arvosana 10+

Työssäkäyvillä perheillä ja kotitalouksilla on usein haaste; arkityö vie paljon voimavaroja ja tu...

Lue lisää ›