Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva /

Onnin omaishoidon palvelut

ONNI on osaava omaishoidon työntekijä, joka antaa omaishoitajalle hetken hengähdyksen tärkeästä ja vaativasta työstä.

Tilaa maksuton arviointi puhelimitse

ONNI TUKEE ARVOKASTA TYÖTÄSI

ONNIn omaishoidon palvelut tukee ja auttaa omaishoitajia kodin askareissa, asioinnissa ja hoitotyössä. Annamme omaishoitajille hetken hengähdyksen tärkeästä ja vaativasta työstä. ONNI on osaava omaishoidon työntekijä, jolta läheisesi saa niin hyvää hoitoa kotonaan, että sinä voit viettää lakisääteistä vapaapäivää tai useammalle päivälle jaksotettua muutaman tunnin vapaata turvallisin mielin.

OMAISHOIDON PALVELUN ASIAKKAAT

ONNI omaishoito tarjoaa kokonaisvaltaista ja korkealaatuista palvelua kaiken ikäisille ja kaikkiin omaishoitotilanteisiin. Suunnittelemme ja sovimme omaishoidon asiakkaan kotitalouden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Jos olet yksityinen asiakkaamme, voit maksaa palvelun itse tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Kunnat ja yritykset puolestaan voivat hankkia palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella. Ensimmäinen kartoituskäynti on asiakkaalle maksuton.

HENKILÖSTÖ

ONNI hoiva tukee omaishoitoperheiden arjen sujumista. Jo yli 10 vuoden ajan luotettavat työntekijämme ovat hoitaneet läheistäsi tarvittaessa. Jos omaisesi hoito vaatii lääkehoidollista osaamista, ONNI järjestää paikalle sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksen saaneen henkilön. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tilaa ilmainen arviointikäynti numerosta 09 856 46542

Ota yhteyttä ›

Lue lisää omaishoidon avusta

Omaishoito / 11.4.2018

Omaishoidon apu — apua arkiaskareisiin ja jakamaan vastuuta

Juhani ja Anna-Liisa Saukkonen asuvat omassa kodissaan Oulussa. Arjen askareisiin ja päivärytmiin...

Lue lisää ›