Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva /

Lapsiperheen kotipalvelut

Tilaa maksuton arviointi puhelimitse

Onnilta kotipalvelua lapsiperheille

Tiesitkö, että lapsiperheellä on sosiaalihuoltolain mukaan oikeus saada perheen huolenpitotehtävän turvaamiseksi välttämätön kotipalvelu? 

Kotipalvelua annetaan sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavan toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen perusteella. Kunnan velvollisuus on järjestää perheelle tämä palvelu. (Sosiaalihuoltolaki 19 §)

 

ONNI on turvallinen kumppani

Tilapäinen kotipalvelu tarjoaa avun nopeasti ja luotettavasti. Palvelun sisältö suunnitellaan joustavasti perheen tarpeiden mukaan ja siihen voi kuulua lastenhoidon lisäksi myös kodinhoitoapua. Olemme luotettava apu perheelle niin pienissä kuin suuremmissakin arjen haasteissa.

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain 19 §:n mukaista sosiaalipalvelua, joka on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista. Kotipalvelu toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa ja sen tavoitteena on tukea perhettä arjessa selviytymisessä. Lapsiperheellä on sosiaalihuoltolain mukaan oikeus saada perheen huolenpitotehtävän turvaamiseksi välttämätön kotipalvelu. Kotipalvelua annetaan sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavan toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen perusteella.

Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen ja elämänhallinnan tukeminen. Tämä tapahtuu opastamalla perhettä lasten ja kodinhoidossa ja vahvistamalla arjen taitoja. Lapsiperheiden kotipalveluun sisältyviä tukipalveluita ovat mm. ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalvelut sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut.

Tilaaminen

Lastenhoitajan tilaaminen

Kunnan myöntämän palvelusetelin saatuasi sinun on helppo tilata palvelua. 

Lapsiperheen kotipalvelutarve ›

 

Lastenhoitajat

ONNIn lastenhoitajat

ONNI hoiva järjestää kotiisi luotettavat ja ystävälliset työntekijät. 

Lue hoitajien haastattelut ›

 

Perheellesi

Perheellesi

Tuotamme palveluita perheesi ehdoilla ja joustamme toiveittesi mukaan. Palvelumme ovat saatavilla jopa muutaman päivän varoitusajalla. 

Hae henkilökohtaista apua ›