Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva /

 

 

 

Apu löytyy täältä ›

 

Onni kotipalvelu ikäihmisille

ONNI kotipalvelu tarjoaa apua kotiin ikäihmisille. Pyrimme siihen, että sinua tai läheistäsi hoitavat samat hoitajat jotka tuntevat kodin tavat ja asiakkaan tarpeet. 

ONNI on oma koti. Tärkeä paikka, joka ylläpitää terveyttä, aktiivisuutta, itsetuntoa, turvallisuuden ja vapauden tunnetta sekä yleistä elämänlaatua. Siksi me kaikki haluamme elää kotona niin pitkään kuin mahdollista.

ONNI kotipalvelu auttaa silloin, kun ihminen ei pärjää yksin arjessa sairauden tai alentuneen toimintakykynsä vuoksi. Kodinhoitajamme, kotiavustajamme ja lähihoitajamme tukevat arjen askareissa sekä huolehtivat hygieniasta ja muista henkilökohtaisista toiminnoista.

ONNI kotipalvelu auttaa asiakkaitaan yhdessä laaditun hoito, palvelu- ja kuntoutussuunnitelman pohjalta. Asiakkaan toimintakyvyn ja palvelutarpeen arviointiin perustuva suunnitelma voi sisältää mm. seuraavia asioita: 

  • Avustaminen peseytymisessä, ihonhoidossa ja pukeutumisessa
  • Ravitsemuksessa ja lääkkeiden antamisessa auttaminen
  • Asiointi – ja ulkoiluapu, kuten esimerkiksi saattaminen lääkäriin, sairaalaan, päivätoimintaan, laboratorioon tai vierailuille 
  • Pyykkihuolto
  • Ruoanlaitto, tiskaaminen ja roskien vienti
  • Arkikuntoutus ja toimintakyvyn ylläpitäminen esimerkiksi omatoimisuutta tukemalla
  • Turvalaitteiden ja apuvälineiden hankinnassa ja käytössä opastaminen 
  • Keskusteleminen ja tukeminen arjen asioissa ja ongelmatilanteissa
  • Ohjaus ja neuvonta Kelan etuuksien hakemisessa

ONNI kotipalvelu lähtee aidosta auttamisen halusta. Meistä huokuu reipas ja ystävällinen asenne jokaisella hoitokerralla. Tulemme toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimimme asiakkaidemme luona heidän ehdoillaan, yhdessä laadittua hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa noudattaen. ONNI on tuttu hoitaja, joka tuntee sinut, tarpeesi ja kotisi tavat.

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden. Huomioithan, että laskurin hinnat ovat arkipäivän hintoja. Hintoihin lisätään TES mukaiset lisät iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisätietoja hinnoista saat asiakaspalvelustamme numerosta 0985646542.

Kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla lukuisilla suurilla paikkakunnilla sekä niiden läheisyydessä. 

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tilaa ilmainen arviointikäynti numerosta 09 856 46542
Ota yhteyttä ›