Onni kotipalvelu ikäihmisille

Jokainen haluaa elää kotonaan niin pitkään kuin mahdollista. ONNI kotipalvelu tarjoaa apua kotiin ikäihmisille. Pyrimme siihen, että sinua tai läheistäsi hoitavat samat hoitajat jotka tuntevat kodin tavat ja asiakkaan tarpeet. 

Apu löytyy täältä ›

ONNI on oma koti. Tärkeä paikka, joka ylläpitää terveyttä, aktiivisuutta, itsetuntoa, turvallisuuden ja vapauden tunnetta sekä yleistä elämänlaatua. Siksi me kaikki haluamme elää kotona niin pitkään kuin mahdollista.

ONNI kotipalvelu auttaa silloin, kun ihminen ei pärjää yksin arjessa sairauden tai alentuneen toimintakykynsä vuoksi. Kodinhoitajamme, kotiavustajamme ja lähihoitajamme tukevat arjen askareissa sekä huolehtivat hygieniasta ja muista henkilökohtaisista toiminnoista.

ONNI kotipalvelu auttaa asiakkaitaan yhdessä laaditun hoito, palvelu- ja kuntoutussuunnitelman pohjalta. Asiakkaan toimintakyvyn ja palvelutarpeen arviointiin perustuva suunnitelma voi sisältää mm. seuraavia asioita: 

 • Avustaminen peseytymisessä ja ihonhoidossa
 • Avustaminen pukeutumisessa
 • Ravitsemuksessa ja lääkkeiden antamisessa auttaminen
 • Asioinnissa (esim. kaupassa käynti) avustaminen
 • Kodinhoidossa auttaminen: jääkaapin siivoaminen, roskien vieminen, tiskaus, vuodevaatteiden vaihtaminen ja pyykkihuollon toteuttaminen
 • Turvalaitteiden ja apuvälineiden hankinnassa ja käytössä opastaminen 
 • Keskusteleminen ja tukeminen arjen asioissa ja ongelmatilanteissa
 • Toimintakyvyn ylläpitäminen esimerkiksi omatoimisuutta tukemalla
 • Ulkoilua
 • Ohjaus ja neuvonta Kelan etuuksien hakemisessa
 • Saattaminen lääkäriin, sairaalaan, päivätoimintaan, laboratorioon tai vierailuille 

ONNI kotipalvelu lähtee aidosta auttamisen halusta. Meistä huokuu reipas ja ystävällinen asenne jokaisella hoitokerralla. Tulemme toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimimme asiakkaidemme luona heidän ehdoillaan, yhdessä laadittua hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa noudattaen. ONNI on tuttu hoitaja, joka tuntee sinut, tarpeesi ja kotisi tavat.

 

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden.

Kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelumme ovat tällä hetkellä saatavilla seuraavilla paikkakunnilla tai niiden läheisyydessä: Oulu, Kempele, Liminka, Raahe, Pyhäjoki, Kalajoki, Ylivieska, Alavieska, Nivala, Sievi, Haapavesi, Kärsämäki, Siikalatva, Pyhäntä ja Taivalkoski sekä Lahti.

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tilaa ilmainen arviointikäynti numerosta 09 856 46542
Ota yhteyttä ›