Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii!: Tapahtumat vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille

Elä täysii!: Tapahtumat vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille

iStock-508070673.jpg

ONNI hoivan Elä täysii! -klubi järjestää monipuolista toimintaa ympäri Suomea: pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Tapahtumat ovat suunnattu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille. Toiminta on kaikille avointa!

Esteettömiä tapahtumia

Elä täysii! -klubin tapahtumissa on huolehdittu fyysisestä ja sosiaalisesta esteettömyydestä. Tilaisuudet järjestetään kohteissa, jotka ovat esteettömiä tai esteiden sattuessa kohdalle niiden ylittämiseen ja ohittamiseen on saatavilla apua. Klubin toimintaan kukin on tervetullut omana itsenään.

Jos sinulla on tarvetta avustajalle tilaisuuteen niin ONNI hoiva järjestää sinulle ilomielin avustajan. Tutustu henkilökohtaisen avun vapaa-ajan avustamisen sivuihin ja tilaa avustaja. Sivuilta löydät muun muassa oppaan henkilökohtaisen avun hakijalle.  

Tutustu menneisiin tapahtumiin ja tule mukaan toimintaan! 

Tapahtumiin on helppo ilmoittautua. Tulevat tapahtumat löytyvät Elä täysii! -klubin sivuilta ja fiiliksiä menneistä tapahtumista voi lukea ONNI hoivan Kokemuksia -blogista.

Klubitoiminnasta vastaa klubikoordinaattori Eetu ja klubitiimi. Klubitiimiläiset, -lähettiläät ja -avustajat, suunnittelevat, ideoivat ja toteuttavat yhdessä klubikoordinaattorin kanssa tapahtumia ja tilaisuuksia. Tutustu paremmin klubitiimiin tästä!

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.