Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kokemuksia koordinaattorin työstä ONNIlla

Kokemuksia koordinaattorin työstä ONNIlla

Onni-Hoiva-Eetu-2-619467-edited.jpg

Med Groupin hallinnon tehtävissä koordinaattorina työskentelevä Eetu esittelee työtehtäviään ja kertoo mitä onni on hänelle työssä. Eetu toimii tapahtuma- ja markkinointikoordinaattorina vastaten ONNI klubien toiminnasta. ONNI klubeissa järjestetään hoivapalveluiden asiakaskohderyhmille suunnattuja mukavia ja esteettömiä tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus kohdata uusia ja vanhoja tuttuja. ONNI klubit ovat osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. 

"Työtehtävät ovat monipuolisia ja pidän ONNIa hyvänä, joustavana työnantajana."

Meillä saat haasteita ja pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme!

 

Tutustu työmahdollisuuksiin ›

 

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.