Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kokemuksia Onni hoivan henkilökohtaisen avustajan työstä

Kokemuksia Onni hoivan henkilökohtaisen avustajan työstä

Onni hoiva - Diana.jpg

ONNIn hoivan henkilökohtaiset avustajat tekevät monipuolista ja tärkeää työtä asiakkaiden kotona mahdollistaen asiakkaille toimivan ja omannäköisen arjen. Katso Dianan kokemuksia henkilökohtaisen avustajan työstä!

"Olen työskennellyt viisi vuotta samalla asiakkaalla ja meistä on tullut todella hyviä ystäviä."

Henkilökohtaisena avustajana ONNI hoivalla.

 

"Mulle ONNI on se, että saan auttaa ihmisiä ja antaa heille positiivisuutta heidän elämäänsä", kertoo Diana Lääne, henkilökohtainen avustaja ONNI hoivalla. 

 Tutustu työmahdollisuuksiin ›

ONNI hoivalla on monipuolisia työmahdollisuuksia henkilökohtaisille avustajille ympäri Suomea. Katso uusimmat työpaikat. 

 

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.