Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kesätyö 2020

Kesätyö 2020

Kesätyö 2020 Onnilla

Kiinnostaako kesätyö sote-alalla? Kesätyöhaku on nyt ONNI hoivassa alkanut. Seuraa www.onnirekry.fi -sivuja, kesätyöilmoituksia päivitetään viikoittain. 

 

Kesätyö 2020

Oletko sinä meidän uusi onnilainen?

 

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaisena avustajana toimit tarvittaessa asiakkaan silminä, korvina tai käsinä auttaen asiakasta elämään täyttä elämää. Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan kotona ja työtehtävät sekä työn määrä vaihtelevat asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Avustaminen on apua asiakkaille niissä tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa, jotka henkilö tekisi itse, mutta vamman tai sairauden vuoksi ei selviä niistä itse.

Henkilökohtaisen avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Voit siis hakea tehtävää, vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan työhön. Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Uudet avustajat perehdytetään työtehtäviinsä.

Noudatamme henkilökohtaisen avustajan työssä ja palkkauksessa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen ehtoja. Henkilökohtaisen avustajan työstä voit lukea lisää Kokemuksia-blogista

Jos etsit kesätyötä henkilökohtaisena avustajana, jätä meille avoin hakemus täällä.

 

Kotisiivooja

Kotisiivoojiksi etsimme oma-aloitteisia ja luotettavia ammattilaisia, jotka työllään mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivouksen tehtävissä on eduksi esimerkiksi laitoshuoltajan tai kodinhoitajan koulutus. Se ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys, sillä koulutamme tehtävään. Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Kotiisiivoojan työ sopii joustavuutensa puolesta todella monelle, aina opiskelijasta eläkeläiseen. ONNI hoivan kotisiivoojana teet itsenäistä ja merkityksellistä työtä, joka helpottaa asiakkaiden arkea.

Katso avoimet kotisiivoojan työpaikat täältä ja kerro, mille aikavälille etsit työtä! 

 

Lähihoitaja

Lähihoitajan kesätyöpaikat ilmoitetaan avautuessaan täällä.

 

Sairaanhoitaja 

Sairaanhoitajan kesätyöpaikat ilmoitetaan avautuessaan täällä.


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.