Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys Turku 15.5. - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

TULOSSA: Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys Turku 15.5. - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

theater-1477670_1920

Tervetuloa Ikäänny ilolla! -klubin kanssa Turun kaupunginteatteriin 15.5.!


Ohjelmassa teatteriesitys "Komisario Palmun erehdys". Pääosassa Komisario Palmuna nähdään loistava Taneli Mäkelä!

Esitys alkaa klo 14.00 päänäyttämöllä, Turun kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku. Tapaaminen ja osallistumismaksujen keräys teatterin aulassa klo 13.15.

 

Teatteriesitys ja väliaikatarjoilu yhteishintaan 15e . 

Väliaikatarjoiluna Tummasuklaa-vadelma-leivos (L, G) ja kahvi.
Maksu teatterilla klubikoordinaattorille käteisellä tasarahalla. 
Istumapaikat parvella. 


Paikkoja rajoitetusti! Sitovat ilmoittautumiset. 10.5. jälkeen tulleet peruutuksen voidaan laskuttaa täysimääräisesti ov-hinnan 26e mukaan. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen alapuolella. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse ikaannyilolla@onniterveys.fi tai puhelimitse  044 776 2280

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

 

TAPAHTUMA TÄYNNÄ!

 

Näytelmän kuvaus:

"Komisario Palmun erehdys

Rikkaan suvun musta lammas Bruno Rygseck löydetään kotoaan kuolleena. Mitä on tapahtunut! Asioiden todellisen tolan voi selvittää vain yksi henkilö ja kyseinen herra hälytetäänkin oitis apuun. Komisario Palmu oikaisee piippuaan ja antaa epäilyksensä valon langeta jokaisen tapahtumapaikalla sattumoisin oleilleen sukulaisen ja palveluväen ylle. Kaunaa vainajaa kohtaan on kannettu, selkä vääränä suorastaan, mutta kuka on syypää tapahtuneeseen?"

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.