Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys Tampere 6.5. - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

TULOSSA: Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys Tampere 6.5. - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

theater-1477670_1920

Tervetuloa Ikäänny ilolla! -klubin kanssa Tampereen teatteriin 6.5.!


Ohjelmassa teatteriesitys "Rakkauskirjeitä", jota tähdittävät loistavat näyttelijät Seela Sella ja Esko Roine! 

Esitys alkaa klo 19.00 päänäyttämöllä, Tampereen teatteri, Keskustori 2, 33100 Tampere. Tapaaminen ja osallistumismaksujen keräys teatterin aulassa klo 18.15.

Esityksen kesto 1 h 45 min. Väliaika sisältyy, väliaikatarjoiluna ryhmällemme passionjuustokakku ja tee. 

Teatteriesitys ja väliaikatarjoilu yhteishintaan 20 euroa.

Maksu teatterilla klubikoordinaattorille käteisellä tasarahalla. 
Liput ovat hintaryhmä 2 (ovh 39,00e), paikat permannolla. 


Paikkoja rajoitetusti! Sitovat ilmoittautumiset. 29.4. jälkeen tulleet peruutuksen voidaan laskuttaa täysimääräisesti ov-hinnan 39e mukaan. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen alapuolella. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse ikaannyilolla@onniterveys.fi tai puhelimitse  044 776 2280

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

 

TAPAHTUMA TÄYNNÄ!

 

Näytelmän kuvaus:

"Rakkauskirjeitä

Seela Sella ja Esko Roine tähdittävät elämänmakuista kirjeenvaihtoa

 Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista.

 Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään nyt yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, mm. Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson.

 Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa."

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.