Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! - Aamu Amurin Työläismuseokorttelissa 30.8.19 - Tampere

Ikäänny ilolla! - Aamu Amurin Työläismuseokorttelissa 30.8.19 - Tampere

architecture-3665574_1920

Tervetuloa aamukävelylle, aamiaiselle ja museokierrokselle Ikäänny ilolla! -klubin kanssa!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut aamuretkelle Amurin Työläismuseokortteliin Tampereella 30.8.19 klo 8.30-12.00. Historialliseen aamupäivään kuuluu yhteinen rauhallinen aamukävely museolle, herkullinen buffet aamiainen Kahvila Amurin Helmessä ja ohjattu kierros Amurin Työläismuseokorttelissa. 

Museo esittelee elämää Amurissa 1880-luvulta 1970-luvulle asti. Amuri on ollut perinteisesti työläisten asuinalue. Työläismuseokortteli koostuu erilaisista rapuista, joissa on kalustettu huoneita edustamaan erilaisia aikakausia ja erilaisia ihmiskohtaloita. Asuntojen lisäksi museossa esitellään myös erilaista liiketoimintaa, millaista Amurissa on ollut. Tätä puolta edustavat leipomo, paperi- ja lyhyttavaraliike sekä osuuskauppa. Korttelista löytyy myös sauna, joka on rakennettu 1900-luvun alun yhteissaunan mallin mukaiseksi. 

Lue lisää museosta täältä.

 

Ohjelma

  • Klo 8.30 Tapaaminen Laikunlavan (Puutarhakatu) edessä 
  • Rauhallinen aamukävely museolle
  • Klo 9.00 Buffet aamiainen Kahvila Amurin Helmessä
  • Klo 10.00 Opastettu tutustuminen museoon
  • Klo 11.00 Vapaata jutustelua ja tutustumista museoon
  • Paluukävely yhdessä takaisin Laikunlavalle

 

Osallistumismaksu 5€. Maksu tasarahalla klubikoordinaattorille paikan päällä. 

(Osallistumismaksu sisältää liput museoon, oppaan kierroksen sekä buffet aamiaisen kahvilassa)

 

Huomioitavaa

  • Retkeen liittyy jonkin verran kävelyä ja rappusia. Varauduthan mukavin jalkinein ja säänmukaisin varustein. 
  • Mikäli et halua osallistua yhteiseen matkaan Laikunlavalta, mainitsethan siitä (nimesi kera) ilmoittautumisen yhteydessä. Museo sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 49, Tampere.

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

Paikkoja 15!

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.