Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Täynnä: Ikäänny ilolla! - lounas ja elokuva - 29.8.19 - Tampere

Täynnä: Ikäänny ilolla! - lounas ja elokuva - 29.8.19 - Tampere

popcorn-1085072_1920

Tervetuloa lounaalle ja nauttimaan elokuvista Ikäänny ilolla! -klubin kanssa!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut lounaan kautta elokuvateatteri Plevnaan Tampereelle torstaina 29.8.19 klo 12.30-15.45. Pääsemme ensin nauttimaan herkullisesta lounaasta Panimoravintola Plevnassa sekä toistemme seurasta ja tämän jälkeen elokuvasta: Tähtitytöt. Elokuvateatteri Plevna sekä Panimoravintola sijaitsevat upealla Finlaysonin tehdasalueella Tampereen keskustassa. 

Tositapahtumiin perustuva Tähtitytöt on hurmaava komedia Marthasta (Diane Keaton), joka päättää eläkkeelle jäädessään tavoitella uudelleen nuoruuden unelmaansa tulla cheerleaderiksi. Uuden ystävänsä Sherylin (Jacki Weaver) kannustamana hän perustaa oman huutosakin. Tavoitteeksi tämä energinen naisjoukkue asettaa kilpailun, jonka ylin sarja on 18+. Hehän ovat 18+, nimittäin 18+50!

Kesän hyväntuulisimman elokuvan seniorit tanssivat sydämensä kyllyydestä – ja suoraan sydämeesi! – sekä todistavat, ettei koskaan ole liian myöhäistä seurata unelmiaan.

Ohjelma

  • Klo 12.30 tapaaminen ravintolan ulkopuolella 
  • (Panimoravintola Plevna, Itäinenkatu 8 Tampere)
  • Klo 13.40 siirtyminen ravintolalta elokuviin Plevna Finnkinoon. Aikaa käydä ostamassa elokuvaherkkuja.
  • Klo 14.15-15.45 Elokuva Tähtitytöt

Osallistumismaksu 10€ 

Osallistumismaksu suoritetaan klubikoordinaattorille tasarahana paikan päällä.

(Osallistumismaksu sisältää lounaan, alkusalaatin, ruokajuomat, kahvin/teen ravintolassa sekä lipun elokuviin.)

 

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

Paikkoja 10! 

 

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.