Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! - Retki Emil Aaltosen museoon - 16.10.19 - Tampere

Ikäänny ilolla! - Retki Emil Aaltosen museoon - 16.10.19 - Tampere

Pyynikinlinna1-e1464175060528

Tervetuloa ikäänny ilolla! -klubin retkelle kakkukahveille ja tutustumaan Emil Aaltosen museoon!

Huom! Tämä on Ikäänny ilolla -klubin retki. Retki ole esteetön. Retkeen kuuluu kävelyä ja museolla kuljetaan rappusia. Lisätietoa esteettömästä Elä täysii! -klubista saat täältä.

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut retkelle kakkukahvien kautta Emil Aaltosen museoon Tampereelle 16.10.19 klo 12.00-15:00. Ennen tutustumista museoon, herkuttelemme yhdessä Kahvihuone Branderissa. Tämän jälkeen kävelemme yhdessä museolle (noin 1km matkan). Upeassa Pyynikinlinnassa meitä odottaa oma opastus.

“Aaltosen mustat veret eivät hehku pinnalla, ne kuumenevat tyynen pinnan alla kuin tuli miiluhaudassa. Mutta lämpö ja sen vaikutus on silti yhtä tehokasta.” Näin kuvailtiin 70 vuotta täyttäneen vuorineuvos Emil Aaltosen persoonaa Suomen kuvalehden artikkelissa vuonna 1939.

Tehtailija Emil Aaltonen tunnettiin Tampereella vaativana työnantajana, mutta myös syvän oikeudenmukaisuuden tunnon omaavana ihmisenä. Niin työelämässä kuin elämässä muutenkin Emil Aaltosen johtoajatuksena oli palvelu; toisen hyvinvointi vaikutti myös omaan hyvinvointiin. Elämä oli Aaltoselle myös jatkuvaa itsensä haastamista: “Elämä on taistelua, se on taistelua itsensä ja taipumustensa kanssa. Itsensä voittaminen on suurin voitto.”

Tehtailija Emil Aaltosen syntymästä tulee 29.8.2019 kuluneeksi 150 vuotta. Emil Aaltosen museon juhlanäyttely pureutuu vuorineuvos Aaltosen henkilöön useista eri näkökulmista.

Ohjelma

  • Klo 12.00 Tapaaminen Kahvihuone Branderin ulkopuolella (Hallituskatu 13, Tampere)
  • Herkuttelua ja yhdessäoloa
  • Klo 13.30 Opastettu kierros Emil Aaltosen 150 vuotta -juhlanäyttelyyn
  • Klo 14.30 Mahdollisuus tutustua vapaasti museoon

Osallistumismaksu 5€. Maksu tasarahalla klubikoordinaattorille paikan päällä. 
(Osallistumismaksu sisältää kahvin/teen ja leivoksen kahvilassa, liput museoon sekä oppaan kierroksen)


Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

Paikkoja 10!

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa kerrallaan vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.