Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! - Retki Helsingin kaupunginmuseoon - 21.10.19 - Helsinki

Ikäänny ilolla! - Retki Helsingin kaupunginmuseoon - 21.10.19 - Helsinki

HKMS000005_km002qoi

Tervetuloa ikäänny ilolla! -klubin retkelle kahvittelemaan ja Helsingin kaupunginmuseoon!

Huom! Tämä on Ikäänny ilolla -klubin retki. Retki ole esteetön. Lisätietoa esteettömästä Elä täysii! -klubista saat täältä.

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut retkelle kahvittelun kautta tutustumaan Helsingin valitut palat -näyttelyyn Helsingin kaupunginmuseoon maanantaina 21.10.2019 klo 12.30-14.45. Ennen tutustumista museoon, herkuttelemme yhdessä kauniissa Kahvila Engelissä. Kahvittelun jälkeen kävelemme yhdessä museolle, jossa meitä odottaa oma opastus. 

Helsingin valitut palat -näyttely tekee sukelluksia Helsingin menneisyyteen ja tuo pintaan yhteisiä muistoja kaupungin historiasta. Näyttelyssä voi vierailla 1950-luvun kodissa tai ihailla yhdeksänkymmentä vuotta vanhaa pienoismallia vuoden 1878 Helsingistä.

Ohjelma

  • Klo 12.30 Tapaaminen Kahvila Engelin edessä (Aleksanterinkatu 26, Helsinki / Kahvila sijaitsee Senaatintorin laidalla)
  • Herkuttelua ja yhdessäoloa
  • Klo 14.00 Opastettu kierros Helsingin valitut palat -näyttelyssä
  • Klo 14.45 Mahdollisuus tutustua vapaasti museoon

Osallistumismaksu 5€. Maksu tasarahalla klubikoordinaattorille paikan päällä. 
(Osallistumismaksu sisältää kahvin/teen ja leivoksen kahvilassa, liput museoon sekä oppaan kierroksen)


Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

Paikkoja 10!

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa kerrallaan vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.