Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva /
Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Täynnä: Ikäänny ilolla! - Illallinen ja elokuva - 27.8.19 - Helsinki

Täynnä: Ikäänny ilolla! - Illallinen ja elokuva - 27.8.19 - Helsinki

popcorn-1085072_1920

Tervetuloa illalliselle ja nauttimaan elokuvista Ikäänny ilolla! -klubin kanssa!

Tervetuloa illalliselle ja elokuviin Ikäänny ilolla! -klubin kanssa!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut ravintolaillallisen kautta elokuvateatteri Rivieraan Helsinkiin 27.8.19 klo 17.30-22.45. Pääsemme ensin nauttimaan herkullisesta ruoasta sekä toistemme seurasta ja tämän jälkeen elokuvasta: Once Upon a Time… In Hollywood. Elokuvateatteri Riviera on jo itsessään elämys ja ainutlaatuinen paikka nauttia elokuvista Helsingissä.

Quentin Tarantinon Once Upon a Time… in Hollywood sijoittuu muutoksen kourissa olevaan vuoden 1969 Los Angelesiin. TV-tähti Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja hänen pitkäaikainen sijaisnäyttelijänsä Cliff Booth (Brad Pitt) yrittävät selviytyä alalla, jota eivät enää ole tunnistaa omakseen. Käsikirjoittaja-ohjaajan yhdeksännessä elokuvassa laaja näyttelijäjoukko ja monet yhteenkietoutuvat tarinat ovat kunnianosoitus Hollywoodin kultaisen ajan viimeisille hetkille.

Ohjelma

  • Klo 17.20 Tapaaminen ravintolan ulkopuolella (Ravintola ilmoitetaan ilmoittautuneille hieman lähempänä tapahtumaa)
  • Klo 17.30 Illallinen
  • Klo 19.30 Elokuvateatteri Rivieran ovet aukeavat (Rivieran elokuvasalissa on ravintola ja baari, josta on mahdollista ostaa herkkuja elokuviin.)
  • Klo 20.00-22.45 Elokuva
  • Ilta päättyy. Mahdollisuus kävellä yhtä matkaa Sörnäisten metroaseman ja Kurvin läheisyyteen. 

Osallistumismaksu 10€. Maksu tasarahalla klubikoordinaattorille paikan päällä. 

(Osallistumismaksu sisältää illallisen ja ruokajuoman ravintolassa sekä lipun elokuviin.)


Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

Paikkoja 10!

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

Tapahtuma on täynnä!

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.