Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Ikäänny ilolla! - Kesäteatteri Suomenlinnassa 26.6. - Helsinki -TAPAHTUMA TÄYNNÄ

TULOSSA: Ikäänny ilolla! - Kesäteatteri Suomenlinnassa 26.6. - Helsinki -TAPAHTUMA TÄYNNÄ

Poirot_M

Tervetuloa Suomenlinnan kesäteatteriin Ikäänny ilolla! -klubin kanssa!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut Suomenlinnan kesäteatteriin katsomaan esitystä Idän pikajunan arvoitus ja kahville 26.6. klo 16.30 - loppumisaika ei tiedossa

  • Klo 16.30 Tapaaminen Kauppatorin satamassa, josta lähtee lautta Suomenlinnaan klo 17.00
  • Klo 17.15 Saapuminen Suomenlinnaan
  • Klo 17.15-18.00 Suomenlinnassa kiertelyä 
  • Klo 18.00 kahvit kahviossa (sisältyy hintaan)
  • Klo 19.00 esitys 
  • Esityksen jälkeen paluu Kauppatorille lautalla

Huom! Lautat Suomenlinnaan voivat olla ruuhkaisia, joten pyrimme olemaan kyllin ajoissa paikalla! HSL:n lautta Suomenlinnaan lähtee Kauppatorin itälaidalta, Presidentinlinnan kohdalta. Suomenlinnassa lautan lähtö- ja saapumispaikka on Ison Mustasaaren päälaiturissa Suomenlinnan pohjoisrannalla. Lauttamatka Kauppatorilta Suomenlinnaan kestää noin 20 minuuttia. Päälaiturilta Suomenlinnan kesäteatterille kävelee noin 15 minuutissa.

Agatha Christien romaanin pohjalta sovittanut Ken Ludwig - Idän pikajunan arvoitus

Tänä kesänä Hyvän omantunnon linnakkeen muurien suojissa lumivyöry suistaa Istanbulista Pariisiin matkalla olevan luksusjunan raiteiltaan ja yksi junan matkustajista löytyy murhattuna. Tapausta selvittää vahatuista viiksistään, kävelykepistään ja harmaista aivosoluistaan tunnettu pikkutarkka ja säntillinen salapoliisi Hercule Poirot (Kristo Salminen).

Poirotille selviää pian, että jokaisella matkustajalla on vedenpitävä alibi, mutta myös jotain salattavaa. Erilaisia johtolankoja löytyy tutkinnan aikana, mutta tapaus tuntuu silti jopa kokeneesta Poirotista olevan aina vain solmuisempi. Kun tapahtumien todellinen kulku lopulta selviää, kohtaa Poirot ennakoimattoman sekä uransa suurimman ja vaikeimman moraalisen kysymyksen.

Agatha Christie (15.9.1890 – 12.1.1976) on William Shakespearen jälkeen kaikkien aikojen myydyin kirjailija, joka tunnetaan parhaiten dekkareistaan sekä luomistaan etsivähahmoista, Hercule Poirotista ja Neiti Marplesta. Christien kirjalliselle tyylille on ominaista kerronnan selkeys, taidokkaasti punotut juonet ja yllättävät loppuratkaisut. Suomenlinnan kesäteatterissa onkin luvassa yksi historian taidokkaimmin kirjoitettu sekä silmiä hivelevä jännitysnäytelmä, joka pitää otteessaan alusta loppuun asti!

 

Suomenlinnan kesäteatteri on katettu. Paksujen kivimuurien vuoksi linnakkeen lämpenemisessä talven ja kevään jälkeen kestää kauan, joten hyvälläkin säällä voi katsomossa olla kylmä. Yleisölle on jaossa vilttejä jaettavaksi. Mahdollisen pitkän hellejakson sattuessa, voi linnakkeesta tulla hyvinkin kuuma, suosittelemme ottamaan oman vesipullon mukaan.

 

Voit lukea lisää esityksestä ja teatterista TÄSTÄ.

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!

Paikkoja rajoitetusti! Osallistumismaksu 20 euroa sisältäen esityksen, lauttaliput sekä kahvin ja kahvileivän. Maksu tasarahalla klubikoordinaattorille paikan päällä. 

19.6. jälkeen tulleet peruutukset voidaan laskuttaa eläkeläislipun 32,00 euroa mukaan. 

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

TAPAHTUMA TÄYNNÄ!

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön. 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.