Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! - aamiainen ja retki Tamminiemeen - 13.9.19 - Helsinki

Ikäänny ilolla! - aamiainen ja retki Tamminiemeen - 13.9.19 - Helsinki

breakfast-1804436_1920

Tervetuloa yhteiselle aamiaiselle ja tutustumaan Tamminiemeen  Ikäänny ilolla! -klubin kanssa!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut aamiaisen kautta tutustumaan Tamminiemeen perjantaina 13.9.19 klo 9.00-13.30. Aloitamme aamun herkullisella aamiaisella La Torrefazionessa. Ilmoittautumislinkin yhteydessä voit valita itsellesi mieluisen aamiaisen. Tämän jälkeen siirrymme yhdessä bussilla Tamminiemeen. Tamminiemessä meitä odottaa opastus presidenttien kotiin. Opastuksen jälkeen on varattu aikaa tutkia museota itsenäisesti. Päivän päätteeksi palaamme yhdessä Helsingin keskustaan. 

Päätoimittaja Amos Andersonin 1940 valtiolle lahjoittama Tamminiemen huvila on ollut kolmen presidentin, Risto Rytin (1940-1944), Gustaf Mannerheimin (1944-1946) ja Urho Kekkosen (1956-1981) virka-asunto ja monien poliittisten neuvottelujen ja ratkaisujen näyttämö. Erityisesti presidentti Urho Kekkosen 25-vuotisen virkakauden aikana nimestä Tamminiemi muodostui suorastaan käsite Suomen poliittisessa elämässä ja kielenkäytössä. Presidentti Kekkosen kuoleman jälkeen Tamminiemi avattiin museona joulukuussa 1987.

Museota esitellään autenttisessa, presidentti Kekkosen aikaisessa 1970-luvun asussa. Opastukset ja esitelmätilaisuudet kertovat Rytin, Mannerheimin ja Kekkosen presidenttiajasta ja valottavat Suomen sodanjälkeistä historiaa.

Ohjelma

  • Klo 9.00 tapaaminen Kampin pääovien edessä, Narinkkatorin puolella.
    (Kampin Kauppakeskus, Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki) Siirrymme yhdessä ravintolaan. 
  • Aamiaisen jälkeen siirtyminen bussilla Tamminiemeen
  • Klo 11-12.00 Opastettu kierros Tamminiemessä
  • Vapaata tutustumista museoon
  • Paluumatka yhdessä bussilla Helsingin keskustaan
  • Klo 13.00-13.30 Retki päättyy Helsingin keskustaan

Osallistumismaksu 5€ 

Osallistumismaksu suoritetaan klubikoordinaattorille tasarahana paikan päällä.
(Osallistumismaksu sisältää aamiaisen, kahvin, tuoremehun, lipun museoon sekä opastuksen.)

 

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!
Paikkoja 15! 

 

Lisätietoja ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

Ilmoittaudu tästä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.