Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! -klubi aloittaa toimintansa!

Ikäänny ilolla! -klubi aloittaa toimintansa!

iStock-541586800 (1)

Ikääntyville suunnattu Ikäänny ilolla! -klubi aloittaa toimintansa! ONNI hoivan laajennettua toimintaansa ikäihmisten palveluihin on haluttu huomioida uusi asiakasryhmä myös ONNI hoivan klubitoiminnassa.

Ikäänny ilolla! -klubin toimintaa käynnistetään ensin Tampereella, Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Kyseisissä kaupungeissa ONNI hoiva tarjoaa kotihoitoa tai ONNI kotosalla senioriasumisen palveluita. Klubin järjestämät tapahtumat ovat maksuttomia tai omakustannehintaisia. Tapahtumia toteutetaan yhteistyössä eri tahojen kanssa, erityisesti hyödynnetään yhteistyökumppani Restelin ravintolatarjontaa. 

Klubin tarkoituksena on tuoda ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisö, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Ikäihmisten yksinäisyys on kasvava ongelma yhteiskunnassa ja ONNI hoiva haluaa klubitoiminnallaan tarttua tähän ongelmaan.

ONNI hoivalla on jo vuosien kokemus klubitoiminnasta Elä täysii! -klubista, joka on suunnattu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille. Elä täysii! jatkaa toimintaansa ennallaan Ikäänny ilolla! -klubin sisarklubina. Elä täysii! on perustettu jo vuonna 2014 ja toiminta on laajentunut ympäri Suomea.

Luvassa monipuolisia tapahtumia

Ikäänny ilolla klubin tarkoituksena on järjestää monipuolisia tapahtumia:

  • Ruokaelämysiltoja yhteistyössä ravintolaketju Restelin kanssa
  • Konsertteihin osallistumista
  • Opastettuja museokäyntejä
  • Kesäretkiä

Ikäänny ilolla! -klubin lanseeraus tapahtuu K50-messuilla Tampereella 2. helmikuuta ja ensimmäinen tapahtuma järjestetään ystävänpäivänä Tampereella, jossa on tiedossa vierailu Museokeskus Vapriikkiin! Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan! 

Onni hoiva Ikäänny ilolla! -klubin mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI hoiva, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 2200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja osaajaa. Ikäänny ilolla! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. 

 

Lisätietoja:

Eetu Välkkynen

Tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori 

044 776 2280

eetu.valkkynen@onniterveys.fi

 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.