Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Vanhoja tuttuja Hämeenlinnassa ja uutta yhteistyötä Jyväskylässä!

Vanhoja tuttuja Hämeenlinnassa ja uutta yhteistyötä Jyväskylässä!

bowling-237905_1920.jpg

 

Elä täysii! -klubin syyskuun tapahtumat sijoittuivat tällä kertaa Hämeenlinnaan ja Jyväskylään! Hämeenlinnassa nautittiin lounasta ja keilattiin. Jyväskylässä puolestaan Elä täysii! oli Jyväskylän seudun invalidien kanssa mukana Tourujoen yö -tapahtumassa.

 Hämeenlinnan Fifth Avenue keilahalli ja ravintola tarjosivat hyvät puitteet Elä täysii! -klubin ja ONNI hoivan tapahtumalle Hämeenlinnassa 26.9. Keilaus- ja lounastapahtuma veti paikalle hyvän porukan osallistujia ja heti ensimmäiseksi ravintolan aulassa kaikui iloisia tervehdyksiä, kun osallistujat näkivät vanhoja tuttuja paikalla. Ensimmäisenä paikalle saapunut Kirill kertoikin, että tapahtumassa oli mukava tavata tuttuja.

 

Esittäytymisten ja pikaisten kuulumisten vaihdon jälkeen puettiin keilauskengät jalkaan ja kelattiin pyörätuolit keilaradoille. Radat olivat saavutettavissa esteettömästi, mutta tilojen ahtaus vaati hieman kärsivällisyyttä, jotta kaikki pääsivät hyvin siirtymään pelipaikoille. Avustajien ja lähettimien avulla keilaus oli mahdollista kaikille halukkaille ja osa pääsi testaamaan lajia ensimmäistä kertaa. Jotkut olivat niin vaikuttuneita kokemuksesta, että kertoivat tulevansa toistekin!

 

Kuten aina, niin tälläkin kertaa klubin tilaisuus oli kaikille avoin, niin jäsenille, kuin myös toimintaan vasta tutustuville! Lisäksi paikalle oli kutsukirjein kutsuttu ONNI hoivan Hämeenlinnan, Forssan ja Lahden asiakkaat sekä erikseen vielä väkeä Poltinahon Validia-talosta. Olikin mukava tavata tuttuja Validiasta, jotka saimme tavata keväällä Elä täysii! -klubin ollessa esittäytymässä Poltinahossa!

 

Keilauksen jälkeen nautittiin lounasta ravintolan puolelle. Tilava ravintola mahdollisti sujuvan ruokailun seurueellemme. Lounaslistan monipuoliset vaihtoehdot ja kookkaat pöytiin tarjoillut annokset taltuttivat isommankin nälän. Ruokailun päätteeksi nautittiin kahvit ja herkullisen näköiset, kermavaahdolla kuorrutetut, cafe latet saivat aikaan annoskateuden pannukahvin valinneessa koordinaattorissa!

 

Paikalle oli kaksikymmentä osallistujaa ja tapahtuma sai runsaasti kehuja mukana olleilta. ”Tapahtuma oli hyvä ja tasapainossa. Ei ollut mitään murehdittavaa!” totesi mukana ollut Kauko päivän päätteeksi.

 

Jyväskylässä Elä täysii! -klubilla oli ilo olla mukana Jyväskylän seudun invalidien kanssa Tourujoen yössä  ja sponsoroimassa tapahtumassa esiintynyttä artistia, Elvidoa. Tourujoen yö on koko perheen päihteetön ja yhteisöllinen kulttuuritapahtuma. Tapahtuma järjestettiin Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloissa ja piha-alueella. Tapahtuma tarjosi monipuolista ohjelmaa, kuten musiikkia, teatteria, harrastusesittelyjä, elämyksiä, hyvinvointia sekä runsaan ruokavalikoiman ruokabasaarissa.

 

Tapahtumassa vallitsi lämmin henki ja pimenevässä syysillassa valoköynnöksin valaistut teltat ja kojut loivat maagisen tunnelman. Tourujoen yö oli osa Valon kaupunki -tapahtumaa, jossa muun muassa kaupungin keskuskatu ja kirkkopuisto oli puettu valotaideteoksiin. 

 

Kiitos Hämeenlinnassa mukana olleille sekä Jyväskylän seudun invalideille toimivasta yhteistyöstä!

 

 

/ Eetu

  


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.