Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Täynnä - Elä täysii! - Teatteri - Turku - 2.12.19

Täynnä - Elä täysii! - Teatteri - Turku - 2.12.19

47509943522_e02c0ecede_o

Tervetuloa Turkuun teatteriin Elä täysii! -klubin kanssa 2.12.19!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut Komisario Palmun erehdys -teatteriesitykseen Turun Kaupunginteatteriin 2.12.2019 klo 18.15-21.30. Turun kaupunginteatteri sijaitsee osoitteessa Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku. 

Mika Waltarin luoma mehevä etsivähahmo on seikkaillut itsensä rikosfiktion kaanoniin ja suomalaisten sydämiin kirjoissa, elokuvissa ja näyttämöllä. Komisario Palmun erehdys ilmestyi kirjana vuonna 1940 ja Suomen hauskimmaksi valittuna elokuvana kaksi vuosikymmentä myöhemmin. Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä Komisario Palmun erehdys nähdään Panu Raipian ohjauksena huhtikuusta 2019 alkaen. Komisario Palmua näyttelee Taneli Mäkelä - mies, joka haukankatseineen on valmiina jallittamaan rikoksentekijän ja paikantamaan katsomosta teistä jokaisen. Parempi siis saapua paikalle!
Tästä painamalla voit lukea tai kuunnella lisätietoa esityksestä.

Tapahtuma on esteetön. 

Kuva: Otto-Ville Väätäinen

 

Ohjelma

  • Klo 18.15 Tapaamme Turun kaupunginteatterin aulassa
    Klo 18.15 Aikaa jättää vaatteita narikkaan ja moikata tuttuja
  • Klo 19.00 Komisario Palmun erehdys -teatteriesitys alkaa
  • noin klo 21.30 Teatteriesitys päättyy

 

Osallistumismaksu 10€ maksetaan klubikoordinaattori Tessalle paikan päällä tasarahalla.

 

Paikkoja 15! 

 

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

Huom! Mikäli tarvitset avustajan, muista ilmoittaa myös hänet mukaan. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella tarpeesi induktiosilmukalle tai viittomankielen tulkille. 

 

Tapahtuma on täynnä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan! 

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.