Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii! - Teatteri - Oulu - 28.11.19

Elä täysii! - Teatteri - Oulu - 28.11.19

vihainen_leski-1024x683

Tervetuloa Oulun teatteriin Elä täysii! -klubin kanssa 28.11.19!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut Vihainen leski -teatteriesitykseen Oulun teatteriin 28.11.2019 klo 18.15-21.00. Teatteri sijaitsee osoitteessa Kaarlenväylä 2

Vihainen leski on ronski, hulvaton ja elämäniloa täynnä oleva komedia ikääntymisestä ja siihen suhtautumisesta. Minna Lindgrenin romaaniin pohjautuva ja Merja Larivaaran näytelmäksi sovittama mustalla huumorilla sävytetty tarina kertoo ystävyydestä, itsenäistymisestä ja uuden suunnan löytämisestä elämän viimeisillä vuosikymmenyksillä. Tämä näytelmä naurattaa ja koskettaa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. 
Tästä painamalla voit lukea lisätietoa esityksestä.

Tapahtuma on esteetön. 

Kuva: Kaisa Tiri

 

Ohjelma

  • Klo 18.15 Tapaamme Oulun teatterin aulassa
    Klo 18.15 Aikaa jättää vaatteita narikkaan ja moikata tuttuja
  • Klo 19.00 Vihainen leski -teatteriesitys alkaa
  • noin klo 21.00 Teatteriesitys päättyy

 

Osallistumismaksu 10€ maksetaan klubikoordinaattori Tessalle paikan päällä tasarahalla.

 

Paikkoja 15! Pyörätuolipaikkoja 6.

 

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

Huom! Mikäli tarvitset avustajan, muista ilmoittaa myös hänet mukaan. Voit ilmoittaa avustajan täyttämällä istumapaikan lomakkeen. Jos et vielä tiedä avustajan nimeä, voit ilmoittaa hänet laittamalla oman nimesi etunimeksi ja sukunimeksi "avustaja". Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella myös tarpeesi induktiosilmukalle, kuulokkeille tai viittomankielen tulkille. 

 

PYÖRÄTUOLIPAIKKA
Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä

 

ISTUMAPAIKKA (tätä kautta myös avustajat)
Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan! 

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.