Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Elä täysii! - Museovierailu ja lounas Turussa 16.4. TAPAHTUMA TÄYNNÄ

TULOSSA: Elä täysii! - Museovierailu ja lounas Turussa 16.4. TAPAHTUMA TÄYNNÄ

ship-3587946_1920

Tervetuloa Elä täysii! -klubin kanssa opastetulle museokierrokselle merimuseo Forum Marinumiin sekä lounaalle museoravintola Göraniin tiistaina 16.4. klo 12-14.30.

"Turun sataman kupeessa sijaitsee Forum Marinum, merellisen tiedon ja toiminnan keskus. Viehkeä miljöö yhdistää kaupunkikulttuurin ja merellisyyden; täällä joki päättyy ja tästä alkaa meri!"

Tapahtuman aluksi nautimme kotiruokalounaan ravintola Göranissa. Lounas sisältää lämpimänruuan, keiton, salaattipöydän, leivän sekä kahvin. 

Lounaalta siirrymme opastetulle kierrokselle museoon, jossa opas johdattaa merikeskuksen toimintaan ja sen laajaan näyttelytarjontaan. Tunnin mittaisen kierroksen aikana ehtii nähdä Merivoimien ja kauppamerenkulun historiaa päänäyttelyssä, ihailla venekokoelman kaunottaria sekä tutustua laivanrakennuksen historiaan Turussa. Piha-alueella tutuiksi tulevat myös muutamat museoalukset. Opastuksen jälkeen voi jäädä perehtymään tarkemmin näyttelyihin omin päin.

 

Paikalla on hyvä olla 11.45. Museo ja ravintola ovat esteettömät.

Osallistumismaksu 5 euroa sisältäen pääsyliput, opastuksen sekä lounaan. 
Käteismaksu tasarahalla paikanpäällä klubikoordinaattorille.


Lisätiedot klubikoordinaattorilta 044 776 2280 tai elataysii@onniterveys.fi

 

Aika:  tiistaina 16.4. klo 12-14.30
Paikka: Forum Marinum, Linnankatu 72, 20100 Turku
Lisätiedot: Forum Marinum

  

TAPAHTUMA TÄYNNÄ!

 


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.