Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Elä täysii! - Teatteriesitys - Kangasala 27.3. - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

TULOSSA: Elä täysii! - Teatteriesitys - Kangasala 27.3. - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

theater-1477670_1920

Tervetuloa teatteriesitykseen ”Myöhästynyt hääyö”  Elä täysii! -klubin kanssa Kangasala-taloon 27.3. klo 18.15 - 21.15.

  • Tapaaminen aulassa ja osallistumismaksujen keräys klo 18.15
  • Esitys alkaa Konserttisalissa klo 19.00
  • Esitys ja tapahtuma päättyy n. 21.15
  • Esitys sisältää väliajan, väliaikatarjoilut eivät sisälly hintaan. 

Tapahtuman hinta 10 e, maksu tasarahalla. Avustajat avustustehtävissä maksutta. Pyörätuolia käyttävän henkilön avustaja istuu erillisellä tuolilla. Muut avustajat katsomon paikoilla.

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

Kangasala-talo on esteetön! Tutustu saavutetavuuteen tästä! 

Kangasala-talo Kuohunharjuntie 6, 36201 Kangasala

 

Myöhästynyt hääyö: Lemmenparin hääyölle kasautuu mitä hullunkurisimpia esteitä, ei vähimmin avuliaan anopin ja epäluuloisen Amerikan-enon toimesta. Jälkimmäinen on lisäksi tunnettu tuimasta naisvihastaan, joten pulaan joutunut sulhanen keksii peitetarinan juuri solmitulle avioliitolleen, jottei odotettu perintö mene sivu suun. Komedian kiemuroissa Amorin nuoli osuu kuitenkin yhteen jos toiseenkin ja loppumetreillä anoppikin todistaa todeksi vanhan sanonnan ”sulaa se sokeri vanhankin suussa..."

Herkullisena lisämausteena esityksessä vierailee Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen posteljoonin cameo-roolissa. Eikä komedia pääty ennen kuin Kiminkinen on pitänyt oman, terveysaiheisen show´nsa, josta löytyy sekä tärkeää asiaa että hurttia huumoria. Sydämellisesti tervetuloa hersyvän komedian ja Kiminkisen pariin!

 

Paikkoja rajoitetusti!

TAPAHTUMA TÄYNNÄ

 

 


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.