Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Täynnä: Elä täysii! - 5v juhlat - Tampere - 1.10.19

Täynnä: Elä täysii! - 5v juhlat - Tampere - 1.10.19

oceJK40M

Tervetuloa juhlimaan Elä täysii! -klubin 5v syntymäpäiviä Tampereelle!

Elä täysii! -klubi kutsuu syntymäpäiviään 1.10.19 klo 14-16.00 Tampereelle. Syntymäpäiviä vietetään herkuttelun merkeissä Rax ravintola Koskikeskuksessa. 

Tapahtuma on ilmainen ja Rax on esteetön. Ravintolassa on mahdollisuus kulkea sähköpyörätuolilla ja perinteisellä pyörätuolilla. 

Ohjelma

  • Klo 14.00 Herkuttelu alkaa (voit tulla suoraan Raxiin, olemme siellä vastassa)
  • Klo 14.30-15.30 Yhdessäoloa ja syntymäpäiväohjelmaa
  • Klo 16.00 Tilaisuus päättyy

 

Tapahtuma on ilmainen

 

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!
Paikkoja 15! 

 

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

Tapahtuma on täynnä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.