Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii! - Elämä Lapselle -konsertti - 11.9.19 - Helsinki

Elä täysii! - Elämä Lapselle -konsertti - 11.9.19 - Helsinki

concert-768722_1920

Tervetuloa Elämä Lapselle -konserttiin Elä täysii! -klubin kanssa

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut Elämä Lapselle konserttiin 11.9.19 klo 17.30-22.00 Hartwall Arenalle. Saamme nauttia lasten ja nuorten hyväksi järjestettävästä konsertista aitiossa, jossa osallistujille on herkkutarjoilu. 

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Elämä Lapselle -konsertti järjestetään 11. syyskuuta Hartwall Arenalla Helsingissä. Elämä Lapselle kokoaa tänä vuonna yhteen upean esiintyjäjoukon sekä mahtavan kummitubettajatiimin, kun hyväntekeväisyyskonsertissa mukana ovat mm. Robin Packalen, JVG, Elastinen, Juha Tapio, Benjamin, ABREU, Arttu Lindeman, Sanni, Isac Elliot, Suvi Teräsniska, STEREO feat. Samu Haber, Eino ja Aapeli, Tuure Boelius sekä tubetähdet Pinkku Pinsku, Roni Back, Jaakko Parkkali, MiskaMH ja Roponen.

 

Ohjelma

  • Klo 17.30 Tapaaminen ovien edessä (Tarkka tapaamispaikka ja sisäänkäynti ilmoitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumapäivää)
  • Klo 18-19.00 Yhdessäoloa ja herkuttelua
  • Klo 19.00 Konsertti alkaa
  • Klo 22.00 Konsertti päättyy
  • Tapahtuma päättyy

Aitiot ovat esteettömiä. Kuljemme yhtä matkaa tapaamispaikalta aitioihin ja konsertin jälkeen aitiosta pois. Tapahtumassa ei ole yleisavustusta, ilmoitathan mukaan oman avustajasi. 

Jotta mahdollisimman moni klubilainen pääsisi nauttimaan konsertista, lippuja on varattu klubilaisille ja tarvittaessa 1kpl avustajalle/alaikäisen huoltajalle. Tilaisuuden pienimuotoisuuden vuoksi, muiden perheenjäsenten (lukuunottamatta avustajana toimivien) ilmoittaminen mukaan ei ole mahdollista. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeessa, jos olet avustaja tai huoltaja. 


Osallistumismaksu 15€ / Ilmoittautuminen on sitova

Osallistumismaksu suoritetaan klubikoordinaattorille tasarahana paikan päällä.
(Osallistumismaksu sisältää herkut ja virvoitusjuomat aitiossa sekä konserttilipun)

 

Ota mukaan ystäväsi tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin!
Paikkoja 10! 

 

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön! 

Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.